ΑρχικήΕπικαιρότηταΗ Ferrari είχε κάνει ανάκληση στο μοντέλο που οδηγούσε ο Μονογυιός

Η Ferrari είχε κάνει ανάκληση στο μοντέλο που οδηγούσε ο Μονογυιός

Ενδεχομένως να μην έχει κάποια σχέση με το τροχαίο της Βούλας ή ακόμα και αν το αυτοκίνητο ήταν μεταξύ αυτών που είχαν πρόβλημα, να είχε αποκατασταθεί, ωστόσο παραμένει ένα ενδιαφέρον στοιχείο.

Περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα είχαν ανακληθεί στις ΗΠΑ τον Μάρτιο του 2019 από την Ferrari. Η ανάκληση αφορούσε πρόβλημα με το διαχωριστή των αναθυμιάσεων καυσίμου, περιλαμβανομένης της LaFerrari Aperta 2017.

Η Ferrari North America, Inc. είχε, επίσης, ανακαλέσει την GTC4Lusso από το 2018 έως το 2019 και για τις δύο επιλογές κινητήρα, τις 488 GTB, 488 Spider, 488 Pista και 812 Superfast.

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο Τζώρτζης Μονογυιός ήταν Ferrari 488 Pista του 2019.

Σύμφωνα με το drive.gr,  ο διαχωριστής μπορεί να σπάσει και το καύσιμο να διαρρεύσει, οπότε με την παρουσία πηγής ανάφλεξης να αυξηθεί ο κίνδυνος πυρκαγιάς.

Τα υπερτροφοδοτούμενα μοτέρ, όπως ο 3.8 twin-turbo V8 παράγουν πολύ θερμότητα, και ακόμη και ο V12 μπορεί να ανεβάσει θερμοκρασία υπό πίεση. Η Ferrari είχε ζητήσει από όλους τους ιδιοκτήτες να φέρουν τα αυτοκίνητά τους για αποκατάσταση, αρχής γενομένης από τις 14 Απριλίου 2019.

Η προειδοποίηση για το συγκεκριμένο πρόβλημα εμφανιζόταν με τη λυχνία «check engine» που θα άναβε και εμφάνιζε μήνυμα ότι το αυτοκίνητο χρειάζεται έλεγχο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ