ΑρχικήΕπικαιρότηταH Πισπιρίγκου μέσα από τη ΓΑΔΑ: «Ο Μάνος φοβάται να μην μπει...

H Πισπιρίγκου μέσα από τη ΓΑΔΑ: «Ο Μάνος φοβάται να μην μπει φυλακή εκείνος και ο πατέρας του» (video)

Σε μια σοβαρή καταγγελία προχώρησε σήμερα η μητέρα και η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, που κατηγορείται για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας.

Σύμφωνα με την εκπομπή του Star “Αλήθειες με τη Ζήνα”, και τον δημοσιογράφο Γιώργο Σόμπολο, που μίλησε με την κατηγορούμενη μέσα από τα κρατητήρια της ΓΑΔΑ, η 33χρονη μητέρα των παιδιών καταγγέλλει ότι αστυνομικοί τη χτυπούν, προκειμένου να ομολογήσει.





Μάλιστα, είπε πως η μητέρα και η αδελφή της που την επισκέφθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης στη ΓΑΔΑ, είδαν τους μώλωπες στο πρόσωπό της ενώ ισχυρίζεται ότι πονούν τα πλευρά και ολόκληρο το κορμί της.

“Είδα το παιδί μου χτυπημένο, δεν μπορεί να σηκωθεί. Το πρόσωπο της είναι κατάμαυρο, τα πλευρά της είναι χτυπημένα. Της έχουν ρίξει μπουνιές. Την τράβαγαν από τα μαλλιά και της έλεγαν ‘που@@@ ομολόγησε…'”, λέει η μητέρα της 33χρονης.

Επιπλέον, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Μάνος Δασκαλάκης επικοινώνησε με τη σύζυγό του τηλεφωνικά, η οποία τον ρώτησε εάν θα μεταβεί στη ΓΑΔΑ για να την επισκεφθεί, με εκείνον να της απαντά αρνητικά. “Οχι, δεν πρόκειται”, φέρεται να της είπε ο Μάνος Δασκαλάκης.




«Ο Μάνος φοβάται να μην μπει φυλακή εκείνος και ο πατέρας του»

Πολλά ερωτήματα προκαλούν όσα υπαινίχθηκε η Ρούλα Πισπιρίγκου μιλώντας μέσα από τα κρατητήρια της ΓΑΔΑ. Η 33χρονη υποστήριξε μιλώντας στο Star και στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα ότι ο πρώην σύζυγός της, Μάνος Δασκαλάκης, με τον οποίο μίλησε σήμερα το πρωί τής ανέφερε σε ερώτημά της αν θα την υποστηρίξει: “Μα δεν μπορώ να πάω σπίτι μου, με έδιωξαν από τη δουλειά και τι θέλεις εγώ να κάνω; Τι να κάνω; Να βάλουν εμένα και τον πατέρα μου μέσα”.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου είπε για τον Μάνο Δασκαλάκη στον δημοσιογράφο της εκπομπής: “Εμένα δεν με σκέφτεται που είμαι μέσα. Τον ρώτησα αν θα έρθει να με δει και μου απάντησε: ”Είσαι με τα καλά σου που θα έρθω να σε δω;”. Μίλησα μαζί του και μου είπε ότι θα πει ότι δεν γνωρίζει τίποτα”.