ΑρχικήΕπικαιρότηταΗ Sun αποκαλύπτει το εκπληκτικό ελληνικό νησί που στέφθηκε ως το φθηνότερο...

Η Sun αποκαλύπτει το εκπληκτικό ελληνικό νησί που στέφθηκε ως το φθηνότερο μέρος για διακοπές στην Ευρώπη

Τα φθηνότερα πακέτα διακοπών στην Ευρώπη παρουσίασε το Which και στην πρώτη θέση βρέθηκε ένα ελληνικό νησί, που μπορεί εμείς να γνωρίζουμε καλά, όχι όμως και οι ξένοι.

Ο εποπτικός φορέας των καταναλωτών ανέλυσε περισσότερα από 4.500 οργανωμένα ταξίδια σε 15 ευρωπαϊκές χώρες για να βρει το φθηνότερο: Αυτό ήταν η Κάλυμνος!

Η εποπτική αρχή έκανε σύγκριση τιμών  κατά τη διάρκεια της πρώτης εβδομάδας του Αυγούστου για να βρει τη φθηνότερη προσφορά πακέτων διακοπών.

Η Κάλυμνος

Όπως αποκαλύπτει η The Sun, η Κάλυμνος, ένα λιγότερο γνωστό, ελληνικό νησί κοντά στην Κω, έχει τα φθηνότερα πακέτα διακοπών στην Ευρώπη, σύμφωνα με την εποπτική αρχή των καταναλωτών.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα το πιο δημοφιλές παραθαλάσσιο θέρετρο του νησιού, το Μασούρι, έχει το πιο ακριβό πακέτο διακοπών στην Κάλυμνο, με εβδομαδιαίες διαμονές που κοστίζουν £ 856 ανά άτομο.

Υπάρχουν πολλές αμμώδεις παραλίες στο νησί, συμπεριλαμβανομένης της παραλίας Καντούνι, η οποία λέγεται ότι είναι ένα αγαπημένο σημείο μεταξύ των ντόπιων. Άλλες παραλίες είναι η παραλία Εμπορείο, η παραλία Πλατύς Γιαλός, η παραλία Μελιτσάχας και η παραλία Ακτή. Άλλα τοπικά αξιοθέατα περιλαμβάνουν μια επίσκεψη στο Εργοστάσιο Σφουγγαριών, το οποίο αποτίει φόρο τιμής στην ιστορία της σπογγαλιείας του νησιού.

Η υπόλοιπη- Ελληνική-  λίστα

Στη δεύτερη θέση πίσω από την Κάλυμνο βρίσκονται τα ελληνικά νησιά, η Θάσος, με £862 ανά άτομο, και η Λευκάδα, με £935 ανά άτομο.

Η Σκόπελος, που έγινε διάσημη από το Mamma Mia, η Costa de Luz, η Ισπανία, η Καμπανία, η Ιταλία και η Μάλτα τερμάτισαν στην πρώτη δεκάδα – με την τελευταία να είναι ο μόνος προορισμός που ξεπέρασε τις 1.000 λίρες ανά άτομο για διαμονή μιας εβδομάδας.

 

Πηγή The Sun