ΑρχικήΕπικαιρότηταΑττική οδός: Μεγάλες καθυστερήσεις μετά τον κόμβο Κηφισίας έως την έξοδο Ελευσίνας-...

Αττική οδός: Μεγάλες καθυστερήσεις μετά τον κόμβο Κηφισίας έως την έξοδο Ελευσίνας- Αυξημένη η κίνηση στην Αθηνών- Κορίνθου

Όλη η δύναμη της Τροχαίας Αττικής είναι από το πρωί επί ποδός για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας στους δρόμους καθώς αναχωρεί για την περιφέρεια το τελευταίο μεγάλο κύμα των εκδρομέων του Πάσχα.

Στην Αττική οδό νωρίτερα σημειώθηκε τροχαίο με αποτέλεσμα να υπάρξουν καθυστερήσεις στη διέλευση των οχημάτων.

Το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε μετά τον κόμβο του Ασπρόπυργου στο ρεύμα προς Ελευσίνα όπου συγκρούστηκαν οχήματα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αττικής οδού, η σύγκρουση των οχημάτων έχει προκαλέσει καθυστερήσεις από τον Ασπρόπυργο μέχρι τη Μαγούλα.

Επίσης, με χαμηλές ταχύτητες κινούνται τα οχήματα στη λεωφόρο Αθηνών από το ύψος του Δάσους Χαϊδαρίου μέχρι τα διυλιστήρια.

Αντίθετα ομαλά διεξάγεται η κίνηση των οχημάτων στην Εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας, όπου παρατηρούνται μικρές καθυστερήσεις λίγο πριν από τα διόδια Αφιδνών.

Από την Τροχαία εκτιμάται ότι τις επόμενες ώρες θα κορυφωθεί η έξοδος και θα αρχίσει να εκτονώνεται τις πρώτες απογευματινές ώρες. Υπενθυμίζεται ότι απαγορεύεται και σήμερα, Μεγάλη Παρασκευή, η κίνηση των φορτηγών στο ρεύμα εξόδου των εθνικών οδών, από τις 06:00 το πρωί έως τις 16:00 το απόγευμα.