ΑρχικήΕπικαιρότηταΚηδεία Βοσκόπουλου: Συντετριμμένες η Άντζελα Γκερέκου και η κόρη του Μαρία για...

Κηδεία Βοσκόπουλου: Συντετριμμένες η Άντζελα Γκερέκου και η κόρη του Μαρία για το τελευταίο αντίο

Ο επίλογος μιας σπουδαίας καριέρας και μιας γεμάτης ζωής γράφεται σήμερα στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.

Ανείπωτος είναι ο πόνος για την Άντζελα Γκερέκου και την κόρη της, Μαρία Βοσκοπούλου στην κηδεία του Τόλη Βοσκόπουλου.

Μαμά και κόρη έφτασαν μαζί στο νεκροταφείο και κατευθύνθηκαν στον ειδικά διαμορφωμένο κλιματιζόμενο χώρο του νεκροταφείου, όπου έμειναν για λίγο με τον Τόλη Βοσκόπουλο, πριν από την εξόδιο ακολουθία που ξεκίνησε στις 15:00.

Συγγενείς, φίλοι και θαυμαστές ήταν εκεί για να πουν το τελευταίο αντίο στον Τόλη Βοσκόπουλο που επί δεκαετίες βρισκόταν στην κορυφή του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού.

Ένα καλλίφωνος θαυμαστής του, ένας άλλο με μπουζούκι και ένας τρίτος με κιθάρα άρχισαν να παίζουν τη μεγαλύτερη επιτυχία του, το «Αγωνία» παρασύροντας και όλους τους υπόλοιπους παρευρισκόμενους στο να το σιγοψιθυρίσουν.

Με απόφαση του δημάρχου Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη,  πραγματοποιείται τιμής ένεκεν με δημοτική δαπάνη.

Η ειρωνεία είναι ότι ο Τόλης Βοσκόπουλος, πέθανε την ημέρα που θα έπαιρνε εξιτήριο από το 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας. Οι γιατροί είχαν ενημερώσει την σύζυγό του, Άντζελα Γκερέκου, πως την Δευτέρα, που θα είχαν στα χέρια τους τα αποτελέσματα των εξετάσεων, θα επέστρεφε σπίτι.

Δυστυχώς όμως δεν πρόλαβε. Τον πρόδωσε η καρδιά του λίγο πριν πάρει εξιτήριο.

Υπενθυμίζεται ότο η σύζυγος του Τόλη Βοσκόπουλου, Αντζελα Γκερέκου, με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook κάλεσε όσους παρευρεθούν να τηρήσουν τους κανόνες δημόσιας υγείας. Συγκεκριμένα, έγραψε: «Αύριο στις 15:00 το τελευταίο αντίο στον Τόλη μας, στο πρώτο νεκροταφείο! Θερμή παράκληση να τηρηθούν οι κανόνες δημόσιας υγείας για την προστασία όλων! Σας ευχαριστούμε θερμά για όλα!».

Παρακολουθήστε εδώ: