ΑρχικήΕπικαιρότηταΚολυδάς για την κόντρα των μετεωρολόγων: «Να μην έχουμε συνέχεια τον κόσμο...

Κολυδάς για την κόντρα των μετεωρολόγων: «Να μην έχουμε συνέχεια τον κόσμο στην τσίτα»

Ενώ ακόμα είμαστε στην αρχή της εβδομάδας έχει ήδη ξεκινήσει η “κόντρα” των μετεωρολόγων για το ποιος θα “πέσει μέσα” στην πρόβλεψη για τον καιρό του Σαββατοκύριακου.

Ο διευθυντής της ΕΜΥ με ανάρτησή του ζητά από τους συναδέλφους του να “μην έχουν συνέχεια τον κόσμο στην τσίτα” και σημειώνει ότι είναι υπερβολικό από τώρα να μιλάμε για τον καιρό του Σαββατοκύριακου.

Στην ανάρτησή του ο Θοδωρής Κολυδάς, γράφει συγκεκριμένα: “Το βρίσκω υπερβολικό από τώρα να προβάλλουν πολλοί τα μελλούμενα του Σαββατοκύριακου. Ας μιλήσουμε πρώτα για την άνοδο της θερμοκρασίας και έχουμε καιρό μπροστά μας να αναφερθούμε για τα κρύα και τα χιόνια. Να μην έχουμε συνέχεια τον κόσμο στην τσίτα…” 

Πάντως είχε προηγηθεί η ανάρτηση του Κλέαρχου Μαρουσάκη ο οποίος έκανε λόγο για ένα χειμωνιάτικο Σαββατοκύριακο: Συγκεκριμένα έγραφε: “Τρεις εποχές σε μια εβδομάδα στη χώρα μας, όπου ξεκινάμε με φθινοπωρινό καιρικό μοτίβο, στη συνέχεια καθώς θα πηγαίνουμε προς την Πέμπτη θα οδηγηθούμε σε ανοιξιάτικο, για να καταλήξουμε σε σύντομη βαρυχειμωνιά σαββατοκύριακο με αρχές της επόμενης. “

 Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΑΡΟΥΣΑΚΗ

Προβλέψεις όμως για τον καιρό του Σαββατοκύριακου είχε κάνει και ο Σάκης Αρναούτογλου μέσω facebook: