Ξανά στο νοσοκομείο ο Γλέζος – Τι αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν

7 mins read

Ιατρικό ανακοινωθέν εξέδωσε το ΝΙΜΤΣ για την κατάσταση της υγείας του Μανώλη Γλέζου ο οποίος εσπευσμένα μεταφέρθηκε σήμερα στο νοσοκομείο ΝΙΜΙΤΣ.

«Τη Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2019, ο κ. Μανώλης Γλέζος εισήχθη στο Νοσοκομείο με αδυναμία, καταβολή, σε έδαφος γνωστής καρδιακής νόσου” αναφέρει το νοσοκομείο. Νεότερη ανακοίνωση θα εκδοθεί μετά την ολοκλήρωση των εργαστηριακών εξετάσεων» αναφέρει το ανακοινωθέν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μανώλης Γλέζος οδηγήθηκε στο νοσοκομείο καθώς παρουσίασε δύσπνοια και είχε πόνους στο στήθος. Οι οικείοι του ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ και το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο.

Νωρίτερα:

Στο νοσοκομείο ΝΙΜΤΣ νοσηλεύεται , εκ νέου, ο Μανώλης Γλέζος, καθώς οι οικείοι του ανέφεραν στο ΕΚΑΒ ότι έχει δύσπνοια και πόνο στο στήθος.

Υπενθυμίζεται ότι, πριν από περίπου ένα μήνα, ο Μανώλης Γλέζος είχε νοσηλευτεί στη ΜΑΦ (Μονάδας Αυξημένης Φροντίδας) του νοσοκομείου ΝΙΜΤΣ, καθώς λόγω του καρδιολογικού ιστορικού του κρίθηκε σκόπιμη η παρακολούθησή του στην καρδιολογική μονάδα.

Facebook Comments