ΑρχικήΕπικαιρότηταΜία καινοτόμα προσέγγιση για να χάσουμε το περιττό λίπος

Μία καινοτόμα προσέγγιση για να χάσουμε το περιττό λίπος

Το καλοκαίρι έρχεται και πάντα τέτοια εποχή το ενδιαφέρον μας επικεντρώνεται στο πως θα βγούμε  στην παραλία… Πολύ συχνά βλέπουμε το σώμα μας απροετοίμαστο και τότε αρχίζει το …ψάξιμο. Πως θα χάσω γρήγορα κιλά, πως θα απαλλαγώ από τα περιττά εκατοστά σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος. Για τους πιο ψαγμένους υπάρχει και το ερώτημα, πως θα καταφέρω να διατηρηθώ σε αυτή την κατάσταση και μετά το καλοκαίρι;

Πρόσφατα για πρώτα φορά στην Ελλάδα μία νέα μέθοδος ήρθε να ταράξει τα νερά, κυρίως με τις απαντήσεις που μπόρεσε να δώσει σε όλα αυτά τα ερωτήματα. Και το όνομα αυτής Omeoenergetica.

Συζητήσαμε για τη μέθοδο Omeoenergetica με τον  Αλέξανδρο Αλεξίου, Ειδικό ΦΥΣΙΑΤΡΟ, ΙΑΤΡΟ ΟΛΙΣΤΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ και Επιστημονικό Υπεύθυνο του ΙΑΤΗΡ.

– Κύριε Αλεξίου τι ακριβώς προσφέρει αυτή η μέθοδος; 

Η μέθοδος Omeoenergetica είναι μια εντελώς καινοτόμα προσέγγιση που άλλαξε τον τρόπο με τον οποίο βλέπουμε αυτές τις θεραπείες. Δρώντας ολιστικά, δίνουμε ένα πραγματικό και ορατό αποτέλεσμα από την πρώτη συνεδρία: όχι μόνο παροχέτευση, αλλά και μείωση του
περιττού λίπους και βαθιά θρέψη των ιστών, που ανακτούν έτσι τον τόνο και τη σφριγηλότητα τους.

-Πόσο γρήγορα είναι τα αποτελέσματα;

Τα γρήγορα αποτελέσματα διασφαλίζονται με μια διπλή δράση: αφενός η κυκλοφορία επανενεργοποιείται και οι συνδετικές ίνες γίνονται πιο ελαστικές, για να αποστραγγίζουν τα υγρά και να τονώνουν τον ιστό. Από την άλλη, ο μεταβολισμός των λιπών διεγείρεται, για να μειωθούν οι περιττές εναποθέσεις λίπους, οι οποίες συμβάλλουν στην επιδείνωση του φαινομένου του «φλοιού πορτοκαλιού». Η δράση της θεραπείας είναι άμεση από την πρώτη συνεδρία και το αποτέλεσμααθροιστικό στη συνέχεια της θεραπείας.

Ένα ζήτημα που απασχολεί πολλούς, είναι το πώς μπορούν να χάσουν το περιττό λίπος από συγκεκριμένες περιοχές του σώματος, χωρίς να υπάρξει χαλάρωση…

Η φυσική αρχή στην οποία βασίζονται οι θεραπείες Omeoenergetica® BodySculpture όχι μόνο εκτελεί μια αποτελεσματική τοπική δράση αδυνατίσματος, αλλά και τονώνει τους ιστούς, αποκαθιστά τη σφριγηλότητα και ελαστικότητα και προσδίδει μια άμεση αίσθηση
ζωτικότητας. Όχι μόνο πιο αδύνατο και απαλό σώμα, αλλά και πιο τονωμένο.

Δρά εκεί που το λίπος συσσωρεύεται πιο εύκολα και επομένως είναι πιο δύσκολο να εξαλειφθεί: γλουτοί, μηροί, ισχία, μπράτσα, κοιλιά. Αυξάνοντας τη θερμοκρασία των ιστών μεταξύ 38 και 38,5°C, η θεραπεία διεγείρει το σώμα να διασπάσει γρήγορα τα λιπίδια μέσω της φυσικής διαδικασίας της λιπόλυσης, η οποία μετατρέπει το λίπος σε ενέργεια την οποία το σώμα μπορεί στη συνέχεια να χρησιμοποιήσει για τον εαυτό του.

Το τοπικό αδυνάτισμα συνδέεται με μια βαθιά και αποτελεσματική θεραπεία αντιγήρανσης, η οποία περιλαμβάνει ολόκληρο το σώμα, χάρη στη χρήση μιας τεχνολογίας αιχμής, η οποία διεγείρει τη φυσική αποδόμηση των λιπών σε απλά μόρια, που χρησιμοποιούνται στη συνέχεια από το σώμα για την παραγωγή ενέργειας. Όλος ο οργανισμός επωφελείται και
αισθάνεται αμέσα αναγεννημένος.

-Που μπορεί κάποιος να ακολουθήσει αυτή τη μέθοδο;

-Στην Ιατρική Ολιστική Αποκατάσταση ΙΑΤΗΡ  Αθήνα (Ευελπίδων 61-63), η εξειδικευμένη ομάδα μας σε συνδυασμό με έναν υπερσύγχρονο εξοπλισμό μπορούν να προσφέρουν αυτές τις υπηρεσίες. Το τηλέφωνο επικοινωνίας μας είναι: 2114181555.

Για περισσότερες πληροφορίες αλλά και να κλείσετεραντεβού, στην ιστοσελίδα https://iatir.gr

INSTAGRAMhttps://www.instagram.com/iatir_gr?igsh=MXBjang2bWN5b244aQ==

Μερικά λόγια για τη μέθοδο Omeoenergetica 

Η μέθοδος Omeoenergetica βασίζεται σε 3 άξονες που αλληλουποστηρίζονται:

1    Τεχνολογία αιχμής
2    Λειτουργικά καλλυντικά – «Καλλυντικά των σημάτων»
3    Καινοτόμες τεχνικές χειροθεραπείας
1) Η τεχνολογία ραδιοσυχνοτήτων χαμηλής ισχύος που προέρχεται από την μέθοδο Human Tecar και αποτελεί εδώ και 25 χρόνια την κορυφαία θεραπεία αποκατάστασης των παγκόσμιων πρωταθλητών έρχεται και στον χώρο της Αισθητικής Ιατρικής.
Είναι η μοναδική που μπορεί να διειδύσει σε μεγάλο βάθος ιστών κινητοποιώντας με φυσικό τρόπο την αιμάτωση, την οξυγόνωση, την θρέψη, την ενέργεια και την αποτοξίνωση των ιστών δίνοντας νέα ζωή στο δέρμα σας.

2) Τα λειτουργικά καλλυντικά «καλλυντικά των σημάτων» μια παγκόσμια καινοτομία της omeoenergetica δεν κάνουν απλά ενυδάτωση, αναγέννηση και αντιγήρανση αλλά ενεργοποιούν τον μεταβολισμό των κυττάρων του δέρματος, προάγοντας την θρέψη, την ενέργεια, την αποτοξίνωση και την φυσική άμυνα χαρίζοντας λάμψη και φυσική ομορφιά.

3) Τέλος συνδυαστικά οι καινοτόμες τεχνικές χειροθεραπείας εφαρμόζονται σε διάφορα σημεία του σώματος κινητοποιώντας το λεμφικό, την αποτοξίνωση, μηχανισμούς anti-stress και μετατρέπουν την θεραπεία σε μια εμπειρία βαθειάς χαλάρωσης και ευεξίας.