ΑρχικήΕπικαιρότητα«Μίλησε» το κινητό της Πισπιρίγκου- Οι κλήσεις που έκανε πριν και μετά...

«Μίλησε» το κινητό της Πισπιρίγκου- Οι κλήσεις που έκανε πριν και μετά τον θάνατο της Τζωρτζίνας

Το πώς προμηθεύτηκε η Ρούλα Πισπιρίγκου την κεταμίνη, με την οποία φέρεται να οδήγησε με μαρτυρικό τρόπο στον θάνατο την Τζωρτζίνα, αναζητούν οι ερευνητές της ΕΛΑΣ. Η απάντηση ίσως βρίσκεται στο κινητό της και τις κλήσεις που δέχτηκε λίγες ώρες πριν η κόρη της καταλήξει.

Οι έμπειροι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών από την πρώτη στιγμή της σύλληψης της Ρούλας Πισπιρίγκου κατέσχεσαν το κινητό και τον φορητό υπολογιστή της, προκειμένου να εξεταστούν στα εργαστήρια της ΕΛΑΣ.





Ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός πως δύο κλήσεις που φέρεται να έχει δεχτεί στο κινητό της η 33χρονη με απόκρυψη. Οι εκτιμήσεις αναφέρουν ότι η απόκρυψη στον αριθμό που κάλεσε τηλεφωνικά την κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία ενδέχεται να εξελιχθεί σε σημαντικό στοιχείο της υπόθεσης.

Θεωρείται μάλιστα ότι το στοιχείο αυτό μπορεί να οδηγήσει στον προμηθευτή της κεταμίνης και στις συμβουλές που ίσως έδινε τόσο για τη χορήγηση του ισχυρού ναρκωτικού, όσο και για το χρονικό διάστημα που απαιτείται για να δράσει η ουσία και να φέρει το αποτέλεσμα που φέρεται να επιθυμούσε η μητέρα της άτυχης Τζωρτζίνας.

Παράλληλα αναφέρεται πως θα ερευνηθούν και οι κλήσεις που έκανε η ίδια, μετά τον θάνατο του παιδιού, προς άτομα που δεν φαίνεται να ανήκουν στον συγγενικό της κύκλο.

Ο νονός της Μαλένας διαψεύδει ότι είχαν ερωτική σχέση

Μετά την αποκάλυψη ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου, διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση και πως αυτός ήταν ο λόγος που έφυγε από το σπίτι τους ο Μάνος Δασκαλάκης, οι φήμες άρχισαν να φουντώνουν.

Λίγες ώρες αργότερα, ο Κωνσταντίνος Κρεμμύδας, πληρεξούσιος δικηγόρος του νονού της Μαλένας, του πρώτου παιδιού της οικογένειας που πέθανε, εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία διαψεύδει ότι ο εντολέας του είναι ο άνθρωπος που διατηρούσε ερωτικό δεσμό με τη Ρούλα Πισπιρίγκου.




 

«Πρόκειται για άθλια στοχοποίησή του, που σε κάθε περίπτωση αποτελεί σενάριο επιστημονικής φαντασίας και καμία σχέση δεν έχει με την πραγματικότητα και την αλήθεια» αναφέρει χαρακτηριστικά και αφού μιλά για «ανθρωποφαγία» και «κανιβαλισμό» στρέφεται κατά των Αρχών, οι οποίες όπως αναφέρει «με την παθητική τους στάση σε όσα εξελίσσονται, έχουν επιτρέψει αυτές τις συμπεριφορές, παρά την ευθύνη που έχουν για την εφαρμογή του νόμου, σε αδικήματα που σε πολλές περιπτώσεις διώκεται αυτεπάγγελτα».