ΑρχικήΕπικαιρότητα«NCIS XVIII»: O 18ος κύκλος της επιτυχημένης αστυνομικής δραματικής σειράς έρχεται αποκλειστικά...

«NCIS XVIII»: O 18ος κύκλος της επιτυχημένης αστυνομικής δραματικής σειράς έρχεται αποκλειστικά στη Νova!

Ο 18ος κύκλος της «NCIS», μίας από τις μακροβιότερες και πιο επιτυχημένες αμερικανικές σειρές όλων των εποχών, κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά και σε Α’ τηλεοπτική προβολή, από το Novacinema4HD, την Πέμπτη 19 Νοεμβρίου και κάθε Πέμπτη, στις 22:00, 48 ώρες μετά την προβολή της στην Αμερική!

Το πρώτο επεισόδιο του 18ου κύκλου αστυνομικής δραματικής σειράς θα είναι το 400ο από όλα συνολικά τα επεισόδια της. Το επεισόδιο θα αφηγηθεί την ιστορία για το πώς οι Gibbs και Ducky (David McCollum) έγιναν τόσο σπουδαίοι φίλοι και συνεργάτες. Το «NCIS» θα μείνει για λίγο στο παρελθόν του περασμένου Νοέμβριου, όπου ο Gibbs εξαφανίζεται για να πάει σε αποστολή και επιστρέφει στο τέλος με μαύρο μάτι. Στη συνέχεια, η σειρά έρχεται στο παρόν, συμπεριλαμβάνοντας αφηγήσεις σχετικά με τον COVID-19. Παράλληλα, η συνέχεια θα δείξει εάν η  Sloane θα παραμείνει στη σειρά ή όχι και με ποιον τρόπο, ενώ όλη η ομάδα θα είναι ακόμα μία φορά έτοιμη να δώσει απαντήσεις σε σοβαρές υποθέσεις δολοφονιών, τρομοκρατίας και κατασκοπείας.

Το 2011, τo «NCIS» ψηφίστηκε ως η «Πιο Αγαπημένη σειρά της Αμερικής», το 2012 – 2013 ήταν (10η σεζόν) η σειρά με την περισσότερη τηλεθέαση στις ΗΠΑ, το 2014 πήρε το «Βραβείο Παγκόσμιας Τηλεθέασης» για την «Πιο Δημοφιλή Δραματική Σειρά» από το «Παγκόσμιο Βραβείο Τηλεθέασης». Παράλληλα, η σειρά έχει αποσπάσει πολύ θετικές κριτικές, ενώ μέχρι σήμερα έχει πολύ υψηλή βαθμολογία σε δημοφιλείς διαδικτυακές βάσεις δεδομένων ταινιών και σειρών, αφιερωμένων σε κριτικές, πληροφορίες και νέα ταινιών (Rotten Tomatoes, IMDb κτλ).

Πρωταγωνιστούν οι Mark Harmon, David McCallum, Sean Murray και άλλοι.

Ο 18ος κύκλος του «NCIS» θα είναι διαθέσιμος και στις υπηρεσίες Nova On Demand και Nova Go,  έτσι ώστε οι συνδρομητές να έχουν την ευκαιρία να τον παρακολουθήσουν όποτε θέλουν και όπου και αν βρίσκονται.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ