ΑρχικήΕπικαιρότηταΝέα βόμβα Νικολούλη: «Η Ρούλα έλεγε ότι “μιλάει πολύ” η φίλη του...

Νέα βόμβα Νικολούλη: «Η Ρούλα έλεγε ότι “μιλάει πολύ” η φίλη του Μάνου και ρωτούσε αν είναι έγκυος»

Η Αγγελική Νικολούλη αποκάλυψε απόψε, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, έξτρα πληροφορίες για το σχετικό τηλεφώνημα που είχε με την κατηγορούμενη, κατά το οποίο ζητούσε επίμονα να μάθει το όνομα μιας κοπέλας.

«Μην κρυβόμαστε, ήθελε να μάθει το όνομα της κοπέλας του Μάνου. Όταν τη ρώτησα γιατί, μου είπε γιατί μιλάει πολύ. Επίσης ήθελε να μάθει αν είναι έγκυος η φίλη του Μάνου».




Η Αγγελική Νικολούλη γνωρίζει, επίσης, ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε στην κατοχή της τα αστυνομικά βιβλία που έχει γράψει η δημοσιογράφος.

Και επισήμανε μιλώντας στο δελτίο του Mega:

«Στο βιβλίο μου “Θάνατος με χείλη κόκκινα” υπάρχει ένα κεφάλαιο που αναφέρεται σε μία αποκλειστική νοσοκόμα και δρα μέσα σε νοσοκομεία και έχει συνεργό και την αδερφή της», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σχετικά με το αν εκτιμά ότι η Πισπιρίγκου θα ομολογήσει, είπε:

«Mια τέτοια γυναίκα που ξέρει να ελέγχει τα αισθήματα της, ξέρει να ελέγχει όλους του άλλους, και έχει μπει σε ένα ρόλο…μου φαίνεται πολύ δύσκολο να σπάσει. Τα έχει δουλέψει πολύ στο μυαλό της, σαν θεατρίνα, ένας ρόλος, και έχει έτοιμες τις κινήσεις της και ξέρει και πώς να σταθεί».

 

Συνταρακτικές αποκαλύψεις της Αγγελικής Νικολούλη για το θρίλερ της Πάτρας

Καθηλωτικές ήταν οι αποκαλύψεις που έφερε στο φως για την πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας, η Αγγελική Νικολούλη, τη νύχτα της Παρασκευής.