ΑρχικήΕπικαιρότηταΝεκρός ο Μπάμπης στο Μεσολόγγι- Βρέθηκε μπρούμυτα, με εμφανή ίχνη σήψης μέσα...

Νεκρός ο Μπάμπης στο Μεσολόγγι- Βρέθηκε μπρούμυτα, με εμφανή ίχνη σήψης μέσα σε βάλτο- Όλες οι εξελίξεις

Στην περιοχή Ευαγγελίστρια στο Μεσολόγγι και μάλιστα σε ζωντανή σύνδεση βρέθηκε το πτώμα του ενός άνδρα.

Σύμφωνα με την αστυνομία, σορός άνδρα εντοπίστηκε, σε βαλτώδη περιοχή κοντά λιμνοθάλασσα του Μεσολογγίου, κατά τη διάρκεια των ερευνών για τον εντοπισμό του 31χρονου, που αγνοείται από το βράδυ της 4ης Ιανουαρίου. Σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένονται οι διαδικασίες για την ταυτοποίηση της σορού, ενώ ο χώρος έχει αποκλειστεί, προκειμένου να πραγματοποιηθούν έρευνες από την Αστυνομία.

Πριν λίγη ώρα ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων ΝΑ Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης μιλώντας στην εκπομπή Live News τόνισε ότι πτώμα ανήκει στον Μπάμπη Κούτσικου και μάλιστα εντοπίστηκε από ένα ειδικά  εκπαιδευμένο σκυλί της κι έναν εθελοντή, σκεπασμένος με βαριά αντικείμενα, για να μείνει η σωρός μέσα στο νερό.

Ο κ. Καλλιακμάνης επεσήμανε από χτες ότι «Δεν υπάρχει τέλειο έγκλημα. Υπάρχουν στοιχεία που δείχνουν αυτόν τον άνθρωπο ως δράστη. Το όπλο, προφανώς, ο δολοφόνος το έβαλε εκεί που έβαλε και τον Μπάμπη, ή μπορεί σε κάποιο άλλο σημείο. Στο Μεσολόγγι έχουν πέσει κατακόρυφα οι πωλήσεις ψαριών, γιατί ο κόσμος θεωρεί ότι τον έριξε στη λιμνοθάλασσα και τον τρώνε τα ψάρια».

Η αστυνομία έκανε έρευνες στην περιοχή αναζητώντας κάποιο στοιχείο για την υπόθεση του Μπάμπη από το Μεσολόγγι. Σε κάποιο σημείο της ζωντανής σύνδεσης στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου οι συγγενείς έδειξαν ταραγμένη και σαν κάτι να συνέβη. Τα πάντα βέβαια θα φανούν στην ιατροδικαστική εξέταση, το συγκλονιστικό όμως ήταν ο ρόλος του μέσου, δηλαδή της τηλεόρασης, καθώς όλοι όσοι παρακολουθούσαν την εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου είδαν σε ζωντανή σύνδεση την ανακάλυψη της αστυνομίας αλλά και την αντίδραση της οικογένειάς.

Οι εικόνες που ακολουθούν είναι συγκλονιστικές:

Ο δημοσιογράφος παρέμεινε συγκρατημένος ενώ η δημοσιογράφος Άννα Κανδύλη λίγο μετά επιβεβαίωσε την πληροφορία ότι πιθανότατα πρόκειται για τη σωρό του Μπάμπη που η αστυνομία αναζητούσε τόσες ημέρες. Αυτή την ώρα στο σημείο πηγαίνει ιατροδικαστής.

Λίγα λεπτά πριν στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου η δημοσιογράφος Ρένα Κουβελιώτη, περιέγραφε τις σκηνές.

Νωρίτερα στην εκπομπή Live News μίλησε ο δικηγόρος της οικογένειας, ο οποίος τόνισε ότι είναι σημαντική η σημερινή ημέρα.

Προσωρινά κρατούμενος ο κρεοπώλης

Από την πρώτη στιγμή είχε γίνει κατανοητό από τις αρχές ότι ο κρεοπώλης πέφτει σε συνεχείς αντιφάσεις για τα όσα υποτίθεται ότι προηγήθηκαν πριν την εξαφάνιση του Μπάμπη Κούτσικου, ωστόσο, ο ίδιος δεν έχει ομολογήσει προς το παρόν.

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε ο 50χρονος κρεοπώλης μετά την απολογία του ενώπιον του ανακριτή Μεσολογγίου, για την υπόθεση της εξαφάνισης του 31χρονου.

Ο 50χρονος, εναντίον του οποίου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο, οδηγήθηκε νωρίς σήμερα το πρωί στο δικαστικό μέγαρο Μεσολογγίου, αλλά η απολογία του ξεκίνησε λίγο μετά τις 12:00 το μεσημέρι. Μετά την ολοκλήρωση της απολογίας, ανακριτής και εισαγγελέας έκριναν τον 50χρονο προσωρινά κρατούμενο. Κατά την έξοδο του κρεοπώλη από το δικαστικό μέγαρο, συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης, συγκεντρωμένοι άρχισαν να τον αποδοκιμάζουν.