ΑρχικήΕπικαιρότηταΟ Αρχιμανδρίτης Σεραφείμ για το θέμα Χρηστίδη: «Η ανάρτησή μου είναι αυτή...

Ο Αρχιμανδρίτης Σεραφείμ για το θέμα Χρηστίδη: «Η ανάρτησή μου είναι αυτή που είναι- Δεν θα παίξω το παιχνίδι του ΠΑΣΟΚ»

Είχε ζητήσει να μην υπάρχουν βουλευτές στην κοπή της πίτας των Αρκάδων Ηλιούπολης και δεν ήθελε τον Παύλο Χρηστίδη, επειδή ψήφισε το νομοσχέδιο για τη ισότητα στο γάμο των ομόφυλων.

Ο Αρχιμανδρίτης της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και πρόεδρος του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου του Ι. Ναού Αγίας Μαρίνης Ηλιουπόλεως, π. Σεραφείμ Δημητρίου ενοχλήθηκε και από την δημοσιότητα που πήρε το θέμα της δικής του ανάρτησης, στην οποία μάλιστα φαίνεται ο κ. Χρηστίδης αλλά και η σύζυγός του και το νεογέννητο μωρό τους. Ενοχλήθηκε ο Αρχιεπίσκοπος και από το γεγονός ότι πρόεδροι κομμάτων υποστήριξαν τον κ. Χρηστίδη.

Μιλώντας στο Action24 είπε ότι η πρόσκληση ήταν για τη μία. Κι εκείνος πήγε δύο παρά. Παραδέχτηκε δε ότι πριν πάει ενώ ήξερε ήδη για την παρουσία Χρηστίδη, τηλεφώνησε στον υπεύθυνο της εκδήλωσης και τον ρώτησε: “Υπάρχουν ανεπιθύμητες παρουσίες στην εκδήλωση;”. Δεν πήρε απάντηση. Φτάνοντας στην είσοδο ρώτησε αν είχε αποχωρήσει ο κ. Χρηστίδης. Ο άνθρωπος που ρώτησε, όπως είπε, του είπε ότι ο κ Χρηστίδης είναι μέσα ενώ ο κ. Χρηστίδης είχε φύγει. Παραδέχεται ότι κάθισε στον προθάλαμο περιμένοντας να αποχωρήσει ο βουλευτής και πως δεν θα έμπαινε μέσα αν δεν έφευγε ο κ. Χρηστίδης…

“Δεν ήρθα σε επαφή μαζί του δεν ήταν μέσα στην αίθουσα όταν μπήκα. Όλα όσα γράφονται ανήκουν στην σφαίρα της φαντασίας και η ανάρτησή μου είναι αυτή που είναι. Στο τέλος τέλος ο ίδιος σήκωσε τη φωτογραφία που πήρα. Και κάλυψα και τα πρόσωπα”.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην ανάρτησή του αντιπαραθέτει δύο φωτογραφίες: Αυτή της κ. Άννας Καραμανλή με την κόρη της και αυτή του κ. Χρηστίδη με την οικογένειά του. Λεζάντα στην ανάρτηση είναι το Άξια για την κ. Καραμανλή και ανάξιος για τον κ. Χρηστίδη.

Εδώ μπορείτε να δείτε την ανάρτηση του πατέρα Σεραφείμ:

Με ιδιαίτερη διάκριση έφτασε το πρωί στο ναό Αγία Μαρίνα Ηλιούπολης – Agia Marina Ilioupolis Ενορία η άξια βουλεύτρια, ΜΑΝΑ, γνήσια Ελληνίδα, Anna Karamanli. Ο εφημέριος π. Ιωάννης, αντιληφθείς την παρουσία της ανάμεσα στο λαό, την καλοσώρισε, την χαιρέτησε και την ευχαρίστησε για την ηρωική στάση της με το καθαρό ΌΧΙ, στο απάνθρωπο νομοθέτημα, πάρα την πίεση, τον εκφοβισμό, και ότι άλλο υπέστη από το άνομο διευθυντήριο της καταστραφικότερης κυβέρνησης των νεοτέρων χρόνων, που κατάντησε τους Έλληνες να ζουν με κουπόνια.
Αντίθετα, μία ώρα καθυστέρησε η ευλογία και κοπή της αγιοβασιλειόπιτας του συλλόγου Αρκάδων Ηλιουπόλεως, έως της επιτεύξεως αποχωρήσεως από το χώρο της συνεστιάσεως του απάνθρωπου βουλευτή Παύλος Χρηστίδης, που παρά το ότι είναι ο ίδιος κατά φύση πατέρας, με απίστευτη ελαφρότητα συνευδόκισε στο να “δολοφονηθούν” αθώες ψυχές παιδιών που θα καταστούν ιδιοκτησίες οικιακών συνυπάρξεων των plus, κάθε αφύσικου δικαιωματισμού, με ότι αυτό γνωρίζουμε ότι συνεπάγεται.