ΑρχικήΕπικαιρότηταΟι καθηγητές Λουκίδης και Γραβάνης αποδομούν τη θεωρία Κούβελα για τον Χαρδαλιά

Οι καθηγητές Λουκίδης και Γραβάνης αποδομούν τη θεωρία Κούβελα για τον Χαρδαλιά

Την αντίδραση του καθηγητή Πνευμονολογίας Στυλιανού Λουκίδη και του καθηγητή φαρμακολογίας Αχιλλέα Γραβάνη  προκάλεσαν οι πρόσφατες δηλώσεις του καθηγητή φαρμακολογίας Δημήτρη Κούβελα για τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού και την υγεία του Νίκου Χαρδαλιά. Μάλιστα ο ίδιος πρότεινε να ενημερωθεί ο ΕΟΦ για το ισχαιμικό επεισόδιο που έστειλε στο νοσοκομείο τον Νίκο Χαρδαλιά.

Ειδικότερα ο κ.Γραβάνης έγραψε:

«ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ;;
Ο κ. Χαρδαλιάς με προϋπάρχον ιστορικό εμφράγματος, 10 μέρες άυπνος μέσα στο απόλυτο στρες να αντεπεξέλθει ως αρμόδιος υφυπουργός στις προκλήσεις της πανδημίας, των 600 πυρκαγιών μέσα σε 10 μέρες και η διάγνωση είναι ισχαιμικό καρδιακό επεισόδιο λόγω εμβολιασμού πριν 7 μήνες; Συμφωνεί με την διάγνωση η Ιατρική Σχολή ΑΠΘ και οι καρδιολόγοι της; ο Ιατρικός Σύλλογος; η Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία; Γιατί αν συμφωνούν προτείνω στους φοιτητές μου της Ιατρικής να ετοιμάζονται για μετανάστευση».
Ενώ ο κ.Λουκίδης σχολίασε: 
«Μπορεί να είναι Αύγουστος και να περάσαμε καύσωνες που μπορεί να δημιουργούν κάποιες συνέπειες …αλλά υπάρχουν και όρια….λίγος σεβασμός δεν βλάπτει….»

Δείτε εδώ την ανάρτηση του κ.Γραβάνη: 

Και την ανάρτηση του κ.Λουκίδη: