ΑρχικήΠαραπολιτικάΑδιανόητος Κούβελας! «Κίτρινη κάρτα στον Χαρδαλιά- Πιθανή παρενέργεια του εμβολίου»

Αδιανόητος Κούβελας! «Κίτρινη κάρτα στον Χαρδαλιά- Πιθανή παρενέργεια του εμβολίου»

Να ενημερωθεί ο ΕΟΦ προτείνει ο Δημήτρης Κούβελας για το ισχαιμικό επεισόδιο που έστειλε στο νοσοκομείο τον Νίκο Χαρδαλιά. Σύμφωνα με τον καθηγητή Κλινικής Φαρμακολογίας στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και διευθυντή του Εργαστηρίου Κλινικής Φαρμακολογίας της Ιατρικής Σχολής, οι θεράποντες ιατροί του υφυπουργού θα έπρεπε να δηλώσουν κίτρινη κάρτα στον ΕΟΦ επειδή το οξύ στεφανιαίο σύνδρομο περιλαμβάνεται στις πιθανές παρενέργειες του εμβολίου.

Συγκεκριμένα έγραψε: 

«Από τη θέση που βρίσκομαι, ως συνάνθρωπος και συμπολίτης, εύχομαι στον κ. Χαρδαλιά (Nikos Hardalias) καλή ανάρωση.
Από την ίδια θέση, ως Ιατρός και Καθηγητής Κλινικής Φαρμακολογίας, προτρέπω τον κ. Χαρδαλιά, τους θεράποντες και τους φροντιστές του, να υποβάλλουν κίτρινη κάρτα στον ΕΟΦ, δυνητικής ανεπιθύμητης δράσης του εμβολίου κατά του COVID-19 στο το οποίο υπεβλήθη.
Το οξύ στεφανιαίο σύνδρομο περιγράφεται στις αναμενόμενες ανεπιθύμητες δράσεις των εν λόγω εμβολίων και ο ασθενής βρίσκεται στο χρονικό φάσμα εκδήλωσης της ανεπιθύμητης.
Υποβολή ΚΙΤΡΙΝΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ»

Δείτε εδώ την ανάρτηση: 

Δείτε εδώ τα όσα είπε: 

Ας δούμε, όμως, τι πραγματικά ισχύει:

  • Ο Χαρδαλιάς εμβολιάστηκε 28 Δεκεμβρίου.
  • Ο Κούβελας διασπείρει fake news για ενδεχόμενες ανεπιθύμητες παρενέργειες του εμβολίου, οκτώ μήνες μετά τη χορήγησή του!
  • Επιπλέον αγνοεί επιδεικτικά ότι ο ασθενής έχει παρελθόν εμφράγματος και επιπλέον ότι του ασκήθηκε αφόρητη πίεση λόγω πυρκαγιών, σεισμών, πλημμυρών και covid επί δύο χρόνια!