ΑρχικήΕπικαιρότηταΟι unboxholics συγκέντρωσαν €300.000 σε ένα βράδυ για τους πυρόπληκτους! Έβαλαν τα...

Οι unboxholics συγκέντρωσαν €300.000 σε ένα βράδυ για τους πυρόπληκτους! Έβαλαν τα γυαλιά σε influencers

Πρώτο trend στο Twitter είναι οι Unboxholics, με τον κόσμο να τους αποθεώνει για το ποσό που κατάφεραν να συγκεντρώσουν ώστε να βοηθήσουν όλους εκείνους που έχασαν τα σπίτια και τις περιουσίες τους από τις καταστροφικές πυρκαγιές.

Στο live stream που έκαναν χθες (Παρασκευή 6 Αυγούστου) για την ενίσχυση των πυρόπληκτων, οι gameres, οι gadgeτάκηδες και γενικώς όσοι τους παρακολουθούν, κατάφεραν μέσα σε λίγες ώρες να συγκεντρώσουν 307.000 ευρώ. Όλα αυτά τα χρήματα προήλθαν αποκλειστικά από donate (δωρεές), ενώ υπήρξε και κόσμος που πρόσφερε χρήματα μέσω paysafe.

Όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς λοιπόν, έγιναν πρώτο trend στο Twitter, με τους χρήστες να τους συγχαίρουν.

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι Unboxholics πραγματοποιούν κάτι αντίστοιχο, καθώς το ίδιο είχαν πράξει και μετά το Μάτι αλλά και για τον μικρό Παναγιώτη – Ραφαήλ.

Ποιοι είναι οι unboxholics

Αν είσαι gamer, αποκλείεται να μην ξέρεις τους Unboxholics, το δημοφιλέστερο site για gaming στην Ελλάδα.

Ο Σάκης και ο Αλέξανδρος Καρπάς, δύο δίδυμοι από την Αριδαία, έχουν ένα από τα μεγαλύτερα success stories τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα και έχουν καταφέρει με τους Unboxholics να προκαλούν το ενδιαφέρον του φανατικού gamer κοινού τους. Παιδιά της τεχνολογίας, των βιντεοπαιχνιδιών και των gadgets έστησαν ένα site που κάνει απίθανα νούμερα σε επισκέψεις και ένα κανάλι στο YouTube τόσο δημοφιλές, που είναι σήμερα ένα από τα πιο δυνατά ελληνικά μέσα.