Οκτώ κινητές υγειονομικές μονάδες δωρίζει η Intrakat για τη μάχη κατά του κορωνοϊού

13 mins read

Με την ευγενική δωρεά οκτώ κινητών υγειονομικών μονάδων σε ισάριθμα νοσοκομεία, η εταιρεία Intrakat συνδράμει στην αντιμετώπιση του κορωνοϊού, στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης κι ανταποκρινόμενη σε αίτημα του Υπουργού Υγείας κ. Βασίλη Κικίλια.

Παρουσία του Υπουργού, παραδόθηκαν σήμερα τα isolation boxes – σημεία διαλογής υπόπτων κρουσμάτων του κορωνοϊού – στα νοσοκομεία Γεώργιος Γεννηματάς και Σωτηρία.  Ήδη, έχουν παραδοθεί στα νοσοκομεία Λαϊκό, Σισμανόγλειο, Αττικόν και Θριάσιο, ενώ τις επόμενες ημέρες ακολουθούν οι παραδόσεις στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας και στο Ασκληπιείο Βούλας.

Ο Υπουργός Υγείας κ. Βασίλης Κικίλιας τόνισε: «Είναι πάρα πολύ σημαντικό να στηρίζουμε τα νοσοκομεία του Εθνικού Συστήματος Υγείας και αυτό κάνουμε από την πρώτη μέρα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Intrakat για την ευγενική δωρεά των κινητών μονάδων αυτών, που είναι οι χώροι πρώτης υποδοχής πιθανών περιστατικών κορωνοϊού στο νοσοκομείο Γεννηματάς και σε άλλα νοσοκομεία της χώρας και να πω ότι συμβάλλετε κι εσείς με αυτή την πρωτοβουλία σας στην προσπάθεια που γίνεται, έτσι ώστε να αντιμετωπιστεί ένα σημαντικό θέμα Δημόσιας Υγείας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και σας ευχαριστούμε γι’ αυτό εκ μέρους της Ελληνικής Κυβέρνησης».

Η Intrakat ιδρύθηκε το 1987 και ανήκει στον όμιλο εταιρειών της Intracom Holdings. Από το 2001 διαπραγματεύεται στο Χρηματιστήριο Αθηνών και κατέχει εργοληπτικό πτυχίο 7ης τάξης ΜΕΕΠ. Tο 2005 συγχωνεύθηκε με την εταιρεία μεταλλικών κατασκευών Intramet. Με την πολύχρονη εμπειρία και την υψηλή τεχνογνωσία και εξειδίκευση που διαθέτει δραστηριοποιείται στις κατασκευές δημοσίων έργων υποδομής, σε έργα ΣΔΙΤ και σε έργα περιβάλλοντος και καινοτομίας στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Facebook Comments