Πατέρας άτυχου 25χρονου: «Το παιδί μου ζούσε και το παράτησε εκεί»

15 mins read

Οι Αρχές αναζητούν τα ίχνη του οδηγού αυτοκινήτου, που παρέσυρε με το όχημά του έναν 25χρονο μοτοσικλετιστή και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.

Υπενθυμίζεται ότι το δυστύχημα στο οποίο έχασε τη ζωή του ο νεαρός άνδρας σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης 59, στο ύψος της Γλυφάδας.

Όλα συνέβησαν όταν o δράστης που οδηγούσε ένα πολυτελές αυτοκίνητο μάρκας Corvette χτύπησε πλαγιομετωπικά τη μοτοσικλέτα του 25χρονου, με αποτέλεσμα αυτή να καταλήξει σε σταθμευμένο αυτοκίνητο. Ο νεαρός μοτοσικλετιστής έχασε τη ζωή του, ενώ ο δράστης του θανατηφόρου τροχαίου εγκατέλειψε το αυτοκίνητό του στο σημείο.

Πατέρας 25χρονου: «Θέλω να βρω τον δολοφόνο που σκότωσε το παιδί μου»

Έκκληση σε όποιον μπορεί να τον βοηθήσει προκειμένου να βρεθεί ο ασυνείδητος οδηγός, που σκότωσε τον γιο του απεύθυνε ο πατέρας του 25χρονου.

Ο πατέρας του άτυχου νεαρού Γ. Καρανίκας μίλησε την Παρασκευή (21/2) στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1 για το περιστατικό, ενώ παράλληλα έκανε έκκληση σε όποιον έχει δει κάτι να δώσει στοιχεία.

Συγκεκριμένα, ανέφερε ο άτυχος πατέρας ότι «Ο πόνος μου είναι μεγάλος. Βγαίνω στην τηλεόραση να κάνω έκκληση, να παρακαλέσω κάποιον αν έχει δει κάτι για το παιδί μου, να το πει. Θέλω να βρω τον δολοφόνο που σκότωσε το παιδί μου. Το παιδί μου ζούσε και το παράτησε εκεί, στην άσφαλτο. Σας παρακαλώ πάρα πολύ, μόνο αυτό θέλω. Άφησε το παιδί μου στην άσφαλτο. Το άφησε… Μόνο γι αυτό να τιμωρηθεί όπως του αξίζει. Σας παρακαλώ πάρα πολύ, σας παρακαλώ, σας παρακαλώ».

Η ανάρτηση του δημάρχου

Ο δήμαρχος Γλυφάδας, Γ. Παπανικολάου, έγραψε χαρακτηριστικά «Να βοηθήσουμε όλοι να βρεθεί ο οδηγός-δολοφόνος.

Το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για τον πατέρα που ξαφνικά έχασε τον 25χρονο γιο του και ούτε μπορώ να φανταστώ σε τι κατάσταση βρίσκεται ο άνθρωπος αυτός.

Το τροχαίο δυστύχημα έγινε χθες, ξημερώματα Τετάρτης, στη Γλυφάδα, επί της λεωφόρου Βουλιαγμένης. Το αυτοκίνητο ήταν μάρκας Corvette, χτύπησε τη μοτοσικλέτα που επέβαινε ο νεαρός και μετά έπεσε πάνω σε παρκαρισμένο αυτοκίνητο. Ο οδηγός το έβαλε στα πόδια και εξαφανίστηκε.

Όποιος μπορεί να είδε ή να γνωρίζει το παραμικρό, ας το πει αμέσως στην αστυνομία. Η ζωή που χάθηκε δεν γυρίζει πίσω, αλλά τουλάχιστον να αποδοθεί δικαιοσύνη, να βρεθεί και να τιμωρηθεί ο δράστης».

 

Facebook Comments

Τελευταία Νέα