ΑρχικήΕπικαιρότηταΠατέρας οικογένειας «παλαιοχριστιανών»: «Έπρεπε να ταΐσω οκτώ στόματα με χίλια ευρώ, δεν...

Πατέρας οικογένειας «παλαιοχριστιανών»: «Έπρεπε να ταΐσω οκτώ στόματα με χίλια ευρώ, δεν μου έφταναν» (video)

Σε ένα λαγούμι σε βάθος τριάντα μέτρων ζει μια οικογένεια στα Τρίκαλα Κορινθίας, σε πρωτόγονες συνθήκες, ενώ αυτοαποκαλούνται «παλαιοχριστιανοί».

Ο πατέρας της οικογένειας, Μανώλης Καλαϊτζιδάκης, μίλησε στην εκπομπή «Στούντιο με Θέα» του ΑΝΤ1 και απαντώντας στις κατηγορίες που του αποδίδονται επισήμανε: «Μπορώ και εγώ να κατηγορήσω τον οποιονδήποτε για οτιδήποτε».

 

 

«Καταλήγει ο άλλος να είναι ένας ζητιάνος, έχουμε υπογεννητικότητα λέγανε και εγώ τους πίστεψα. Τώρα που έχω έρθει εδώ βγάζω τα δικά μου προϊόντα, έχω το γάλα μου και δεν είμαι ζητιάνος μπορώ να ταΐσω τα παιδιά μου, τέσσερα χρόνια ζω εδώ».

Σχετικά με το ότι είναι παράνομο να μην πηγαίνουν τα παιδιά στο σχολείο, δήλωσε «ότι είναι νόμιμο, δεν είναι και ηθικό. Κάθε Έλληνας δικαιούται να έχει το δικό του σπίτι. Δεν πρέπει να βλέπουμε επιλεκτικά. Θεωρείται κανονικό όταν ήμουν στην Αθήνα να μου δίνουν για την στέγαση 200 ευρώ; Η αξιοπρέπεια στον άνθρωπο είναι να διατηρεί τα πιστεύω του. Στην Αθήνα έπρεπε να ταΐσω 8 στόματα με 1.000 ευρώ».

«Δεν υποχρεούμαι να στείλω τα παιδιά μου στο σχολείο. Το πανελλήνιο έχει να ασχοληθεί με σημαντικότερα προβλήματα», συμπλήρωσε ακόμη.

Τέλος, αναφορικά με το κρύο που μπορεί να έχει στο λαγούμι απάντησε: «Δεν είναι δυσκολότερο από τα Τρίκαλα, που είναι σε μεγαλύτερο υψόμετρο. Όχι δεν έχει κρύο γι’ αυτό το φτιάξαμε έτσι το χώμα έχει την μεγαλύτερη μόνωση».