ΑρχικήΕπικαιρότηταΚορινθία: «Δεν πρόκειται να δώσω δείγμα DNA», λέει ο παλαιοχριστιανός πατέρας

Κορινθία: «Δεν πρόκειται να δώσω δείγμα DNA», λέει ο παλαιοχριστιανός πατέρας

Με την υπόθεση των παλαιοχριστιανών της ορεινής Κορινθίας να συνεχίζει να βρίσκεται στο προσκήνιο και τον πατέρα της οικογένειας να περιμένει να απολογηθεί την Τετάρτη το ενδιαφέρον των Αρχών έχει στραφεί στο πού ακριβώς βρίσκονται τα παιδιά.

Το θρίλερ βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, καθώς τις αρχικές πληροφορίες ότι τα ανήλικα παιδιά βρίσκονται σε συγγενικό πρόσωπο διαδέχονται νέα στοιχεία. Σύμφωνα λοιπόν με ρεπορτάζ του MEGA, τα παιδιά βρέθηκαν σε μοναστήρι παλαιοημερολογιτών στη Θεσσαλία, το οποίο μάλιστα είναι ένα και από τα πιο “σκληρά” που υπάρχουν και δεν τους δίνεται η δυνατότητα να έχουν καμία επαφή με τον έξω κόσμο.

Νωρίτερα, ο δικηγόρος της οικογένειας, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, ο οποίος βρίσκεται μαζί με τον πατέρα, δήλωσε, ότι ακόμα και ο ίδιος ο 46χρονος έλεγε πως δεν γνώριζε πού βρίσκονται τα ανήλικα παιδιά και η μητέρα τους, καθώς έχει συλληφθεί και αναμένει να οδηγηθεί, αύριο Τετάρτη, ενώπιον της Δικαιοσύνης, βάσει της δικογραφίας που έχει σχηματιστεί. Επίσης ο ίδιος τόνισε ότι θα πρέπει ο πελάτης του να ολοκληρώσει τη διαδικασία του DNA γιατί δεν έχει να φοβηθεί τιποτα.

Πλέον, αναμένονται οι επόμενες κινήσεις των Αρχών. Πληροφορίες από αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι είναι πιθανό να γίνει τεστ DNA στα τέκνα της οικογένειας, ώστε να διαπιστωθεί εάν είναι παιδιά του Μανωλή Καλαϊτζιδάκη.

Ωστόσο, ο ίδιος ο Καλαϊτζιδάκης, μιλώντας το μεσημέρι στην εκπομπή Live News στο Mega, μόνο διατεθειμένος να δώσει βιολογικό υλικό δεν φάνηκε, διερωτώμενος γιατί να υποβληθεί σε τεστ DNA, ακόμα κι αν είναι υποχρεωτικό. Όπως είπε, ούτε βιομετρικές εξετάσεις έχει κάνει ούτε εμβόλιο. «Δεν πρόκειται να δώσω δείγμα DNA» ανέφερε χαρακτηριστικά.