ΑρχικήΕπικαιρότηταΠολυχρονόπουλος: «Χτυπήστε εμένα, όχι τον Άλλο Άνθρωπο»- Τι είπε για τον τζόγο

Πολυχρονόπουλος: «Χτυπήστε εμένα, όχι τον Άλλο Άνθρωπο»- Τι είπε για τον τζόγο

Στο STAR μίλησε ο Άλλος Άνθρωπος, Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος, ο επικεφαλής της κοινωνικής κουζίνας για την υπόθεση απάτης και το πόρισμα της Αρχής για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος.

Στη συνέντευξή του στην Τασούλα Παπανικολάου εξήγησε ότι χτυπώντας εκείνον χτυπούν στην πραγματικότητα και τον Άλλον Άνθρωπο. Εξήγησε δε πως ποτέ δεν πήρε χρήματα για τζόγο από τις δωρεές για την κοινωνική κουζίνα και συμπλήρωσε: “Δεν έχω κληθεί ποτέ επί 13 χρόνια” τόνισε κατηγορηματικά για το αν έχει ελεγχθεί ποινικά για τη δράση του.

 

“Τα χρήματα του Άλλου Ανθρώπου πήγαιναν όλα στον Άλλο Άνθρωπο, δεν έχω πάρει ούτε δέκα σεντς” ήταν η απάντηση που έδωσε στις ερωτήσεις αν χρησιμοποιούσε τα χρήματα που έμπαιναν στους λογαριασμούς για να τα παίξει στον τζόγο. Ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος επανέλαβε πως τις κάρτες από τους δυο λογαριασμούς τις διαχειριζόταν ο ίδιος και πως δεν διαθέτει άλλο ατομικό λογαριασμό.

“Όλοι οι λογαριασμοί ήταν ατομικοί λογαριασμοί, υπήρχε ονοματεπώνυμο, IBAN, τηλέφωνα για να συνεισφέρει ο κόσμος. Τις κάρτες τις διαχειριζόμουν εγώ. Μιλάμε για δύο λογαριασμούς, της μητέρας μου και του γαμπρού μου, ο οποίος δεχόταν χρήματα που πήγαιναν μόνο στην Τουρκία. Ο κόσμος που κατέθετε χρήματα σ’ αυτούς τους λογαριασμούς ήξερε ότι τα κατέθετε σε προσωπικούς λογαριασμούς. Δεν ήταν κρυμμένα“, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η οικονομική του κατάσταση

“Δεν έχω ούτε θυρίδες, ούτε ομόλογα ούτε παπάκι”, τόνισε χαρακτηριστικά. Κληθείς να σχολιάσει τη φωτογραφία που τον δείχνει να παίζει “φρουτάκια” σε πρακτορείο, απάντησε απλά ότι “τα λεφτά που έμπαιναν στους λογαριασμούς για να καλύψουν τις ανάγκες για τους άλλους ανθρώπους, πήγαιναν όλα στον Άλλο Άνθρωπο“.

“Τι εγκληματική οργάνωση μου λέτε; Εγώ μένω στο σπίτι του Άλλου Ανθρώπου. Εγώ θα τους πω κάτι: Χτυπήστε εμένα, όχι τον Άλλο Άνθρωπο. Η αλήθεια θα φανεί”, κατέληξε ο κ. Πολυχρονόπουλος.