Πρεμιέρα «Jojo Rabbit»: Η υποψήφια για 6 Όσκαρ ταινία έρχεται αποκλειστικά στη Nova!

9 mins read

H πολεμική κωμωδία «Jojo Rabbit», που αποτελεί κινηματογραφική μεταφορά του μυθιστορήματος της Κριστίν Λιούενς, «Caging Skies», κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 18 Οκτωβρίου, στις 22:00, από το Novacinema1HD!

Ο 10χρονος Τζότζο, φανατικός ναζί και θαυμαστής του Αδόλφου Χίτλερ, ανακαλύπτει ότι η μητέρα του κρύβει μία Εβραία κοπέλα στη σοφίτα του σπιτιού τους, κάτι που του ανατρέπει όλα όσα πίστευε μέχρι εκείνη τη στιγμή. 

Η ταινία ήταν υποψήφια για έξι Όσκαρ, ανάμεσα τους και για αυτό της Καλύτερης Ταινίας και Β’ Γυναικείου ρόλου για την εξαιρετική ερμηνεία της Σκάρλετ Τζοχάνσον, ενώ απέσπασε τελικά το Όσκαρ Διασκευής Σεναρίου. Παράλληλα, η ταινία ήταν υποψήφια για δύο Χρυσές Σφαίρες, ενώ διακρίθηκε στο 44ο Διεθνές Φεστιβάλ του Τορόντο κερδίζοντας το μεγάλο βραβείο. Το «Jojo Rabbit» έλαβε πολύ θετικές κριτικές κυρίως για τις ερμηνείες, τη σκηνοθεσία, το σενάριο, το οπτικό στυλ, τη μουσική και την παραγωγή. Η ταινία επελέγη από το National Board of Review και από το Αμερικανικό Ινστιτούτο Κινηματογράφου ως μία από τις δέκα καλύτερες για το 2019, ενώ αποτέλεσε και εισπρακτική επιτυχία.

Πρωταγωνιστούν οι Σκάρλετ Τζοχάνσον, Σαμ Ρόκγουελ, Ρόμαν Γκρίφιν Ντέιβις, Τάικα Γουαϊτίτι, Ρέμπελ Γουίλσον, ενώ τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Τάικα Γουαϊτίτι.

Το «Jojo Rabbit» θα είναι διαθέσιμo και στις υπηρεσίες Nova On Demand και Nova Go, έτσι ώστε οι συνδρομητές της Nova να έχουν την ευκαιρία να τo απολαύσουν όποτε  θέλουν και όπου και αν βρίσκονται!

Facebook Comments

Τελευταία Νέα