ΑρχικήΕπικαιρότηταΣοβαρό τροχαίο για τον Mr. Zagori Β. Χήτο και τη σύζυγό του...

Σοβαρό τροχαίο για τον Mr. Zagori Β. Χήτο και τη σύζυγό του (photos)

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα είχε ο Βασίλης Χήτος ιδιοκτήτης της εταιρείας Ζαγόρι, με συνοδηγό τη σύζυγό του, Καρολίνα Ντε Σόουζα κοντά στο 80ο χιλιόμετρο Αντιρρίου – Ιωαννίνων της Ιόνιας Οδού.

Το όχημα μάρκας Range Rover εξετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα, να περάσει προστατευτικές μπάρες και να βρεθεί σε παράδρομο της Ιόνιας Οδού.

Οι δύο επιβαίνοντες είχαν την τύχη με το μέρος τους αφού κατάφεραν και βγήκαν χωρίς τραυματισμό από το όχημα, το οποίο λόγο της σφοδρότητας της σύγκρουσης διαλύθηκε εντελώς, που εκτός από το τουμπάρισμα ένα κολωνάκι καρφώθηκε στο πάτωμα του οδηγού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του arta2day, αιτία της εκτροπής του οχήματος ήταν το κλατάρισμα πίσω ελαστικού.

 

Το who is who του επιχειρηματία

Ο Βασίλης Χήτος παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του, σχεδιάστρια μόδας, Καρολίνα Ντε Σόουζα τον Σεπτέμβριο του 2018.

Η ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ, η ελληνική βιομηχανία εμφιαλώσεως του φυσικού μεταλλικού νερού ΖΑΓΟΡΙ, διακρίνεται τα τελευταία χρόνια ως ένας από τους κορυφαίους ηγέτες της ελληνικής αγοράς, μεταξύ των καλύτερων επιχειρήσεων την Ελλάδα, με βάση τις επιδόσεις της.

Συμπεριλαμβάνεται στις 500 πιο κερδοφόρες Εταιρείες ή στους 200 πιο κερδοφόρους Ομίλους, ενώ επίσης συγκαταλέγεται στις 500 Εταιρείες ή 150 Ομίλους με το μεγαλύτερο αριθμό προσωπικού.

Βρίσκεται στις κορυφαίες θέσεις του Κλάδου τους με βάση τον Κύκλο Εργασιών.