Σοφία Νικολάου: «Λούφαξαν οι δικαιωματιστές του ΣΥΡΙΖΑ στην απόδραση Δημάκη»

10 mins read

Με ανάρτησή της η Σοφία Νικολάου, πρώην γγ Αντεγκληματικής πολιτικής αφήνει αιχμές στον ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με την απόδραση του κρατούμενου φοιτητή Βασίλη Δημάκη.

Όπως τονίζει η κυρία Νικολάου «Δεν περίμενα κάτι άλλο από τους «δικαιωματιστές» του ΣΥΡΙΖΑ. Λούφαξαν τώρα που ο Δημάκης απέδρασε» και συνεχίζει θυμίζοντας την κριτική που της είχε ασκήσει το κόμμα της Κουμουνδούρου επειδή δεν του είχε δώσει άδεια  «Θυμάμαι με πόση αθλιότητα μου είχαν επιτεθεί επειδή δεν επέτρεψα σε καταδικασμένο για ληστείες να εκμεταλλεύεται προσχηματικά την εκπαίδευσή του. Ουαί υμίν,υποκριτές και… Συριζαίοι».

Άφαντος ο Βασίλης Δημάκης

Ο 43χρονος Βασίλης Δημάκης, ο οποίος κρατείτο στις φυλακές Κορυδαλλού για ληστείες και άλλα αδικήματα, θεωρείται δραπέτης από χθες το μεσημέρι και αναζητείται από την Ελληνική Αστυνομία, καθώς «έσπασε» το βραχιολάκι που φορούσε και παραβίασε εκπαιδευτική άδεια που του είχε χορηγηθεί για να παρουσιαστεί στο Πανεπιστήμιο, όπου είναι φοιτητής και εξαφανίστηκε.

Ειδικότερα, ανακοίνωση που εξέδωσε η Γενική Γραμματεία Αντεγκληματικής Πολιτικής αναφέρει: Σήμερα, 17 Μαρτίου 2022, στις 12:17, 43χρονος ημεδαπός κρατούμενος του Καταστήματος Κράτησης Κορυδαλλού, παραβίασε και αφαίρεσε το μέσο ηλεκτρονικής επιτήρησης (βραχιολάκι), κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικής άδειας που του είχε χορηγηθεί με την, από 15/03/2022, απόφαση Πειθαρχικού Συμβουλίου του Καταστήματος Κράτησης. Η Γ.Γ.Α.Π. βρίσκεται σε συνεργασία με τις αρμόδιες Υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό και την σύλληψη του δράστη.

Facebook Comments

Τελευταία Νέα