ΑρχικήΕπικαιρότηταΗ Ερασμία Μάνου απαντά για τον χωρισμό από τον Δημάκη: «Είμαι ένα...

Η Ερασμία Μάνου απαντά για τον χωρισμό από τον Δημάκη: «Είμαι ένα απάνθρωπο τομάρι… Ωραίο αφήγημα»

Τη δική της απάντηση σε όσα υποστήριξε ο Βασίλης Δημάκης για τον χωρισμό τους έδωσε μέσω social media η Ερασμία Μάνου.

Συγκεκριμένα, ο κρατούμενος στις φυλακές Κορυδαλλού, Βασίλης Δημάκης, μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» αναφορικά με τη λύση του συμφώνου συμβίωσης με την κόρη της Σοφίας Βόσσου, λίγους μόλις μήνες μετά τη σύναψή του.

 

 

Ο ίδιος, μεταξύ άλλων, ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει περίπτωση επανασύνδεσης, ενώ υποστήριξε ότι η πρώην σύντροφός του «εν μια νυκτί» εξαφανίστηκε, με την Ερασμία Μάνου να απαντά μέσω ανάρτησής της.

Ερασμία Μάνου: Θα διατηρήσω την αξιοπρέπειά μου και θα τιμήσω τη σχέση αυτή μέχρι τέλους

«Είμαι ένα απάνθρωπο τομάρι λοιπόν που εγκατέλειψα τον άνθρωπό μου, εν μια νυκτί και δεν κοίταξα πίσω ούτε ένα λεπτό!  Έτσι, χωρίς κανέναν λόγο! Έναν άνθρωπο που υπερασπίστηκα, έναν άνθρωπο που αγάπησα με όλη τη δύναμη της ψυχής μου και της ύπαρξής μου, έναν άνθρωπο που παντρεύτηκα και ονειρεύτηκα μαζί του μέχρι και τα γεράματά μου… Μάλιστα… Ωραίο αφήγημα, βασισμένο στην μεγάλη ανοχή μου και στη μεγάλη αντοχή μου, στη σιωπή, αλλά και στον απέραντο σεβασμό μου για όσα σπουδαία ζήσαμε…», έγραψε χαρακτηριστικά η Ερασμία Μάνου.

 

 

«Θα διατηρήσω την αξιοπρέπειά μου και θα τιμήσω τη σχέση αυτή μέχρι τέλους, όπως της αξίζει. Οι υπόλοιποι, ας κάνουν βόλτα στα πρωινά ως αδικημένοι της ζωής, να κυνηγάνε φαντάσματα και να αναζητούν διακαώς νέα σύντροφο στις εννιά του μακαρίτη, που λένε. Βλέπετε, το να φταίνε μόνο και πάντα οι άλλοι είναι η ευκολότερη διέξοδος των δειλών. Λυπάμαι και πονάω πολύ. Τελεία και παύλα», πρόσθεσε η ίδια.

Τι είχε αναφέρει ο Βασίλης Δημάκης για τον χωρισμό του από την Ερασμία Μάνου

Σημειώνεται ότι, σε δηλώσεις του στην εκπομπή «Το Πρωινό», ο Βασίλης Δημάκης είχε αναφέρει, μεταξύ άλλων, για τον χωρισμό του από την Ερασμία Μάνου: «Τα συναισθήματα είναι ανύπαρκτα, έως και ανύπαρκτα. Με την πρώην σύζυγό μου περάσαμε καλά, μια χαρά. Την ευχαριστώ για ό,τι έχει κάνει για εμένα, ελπίζω να με ευχαριστήσει και αυτή αν θεωρεί ότι κάνει κάτι για αυτήν. Τι άλλο να πω; Να είναι καλά, καλή ζωή να έχει και ό,τι καλύτερο της εύχομαι. Ναι, είμαι απόλυτος στις αποφάσεις μου. Μετά από κάποιο χρόνο όταν βρίσκεσαι στη φυλακή και βλέπεις ότι υπάρχει από το πολύ ενδιαφέρον η απόλυτη αδιαφορία. Εισέπραξα πολύ ενδιαφέρον και ξαφνικά, εν μια νυκτί, δεν ξαναείχαμε επικοινωνία, δεν έχει καμία λογική αυτό. Αυτό είναι όλο το θέμα, δεν με πειράζει κάπου όμως, ίσα-ίσα που χίλιες φορές… Για φαντάσου να είχα βγει έξω, να είχαμε κάνει ένα παιδί, να είχαμε κάνει οικογένεια και μια νυκτί… Τι θα έκανα εγώ;».