ΑρχικήΕπικαιρότηταΕρασμία Μάνου για τον χωρισμό της από τον Βασίλη Δημάκη: «Τον πόνο...

Ερασμία Μάνου για τον χωρισμό της από τον Βασίλη Δημάκη: «Τον πόνο μου, τον περνάω μόνη στη σιωπή»

Τον χωρισμό της από τον κρατούμενο των φυλακών Κορυδαλλού, Βασίλη Δημάκη, επιβεβαίωσε η κόρη της Σοφίας Βόσσου, Ερασμία Μάνου.

Η είδηση του χωρισμού τους, έγινε από τον Βασίλη Δημάκη με μία ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Η Ερασμία Μάνου με τη σειρά της έκανε κι εκείνη μία δημοσίευση στον λογαριασμό της, επιβεβαιώνοντας πως αποφάσισαν να χωρίσουν, λίγους μήνες μετά την υπογραφή του σύμφωνου συμβίωσης.

Η ανάρτηση της Ερασμίας Μάνου:

«41 γράφει το κοντέρ. Προορισμός και πυξίδα μου είναι το φως, η αλήθεια, η χαρά, η καθαρή αγάπη, η μπέσα και η αξιοπρέπεια. Με αυτά τα έξι, όσο μεγαλώνω, δεν επιτρέπω να παίζει κανείς. Σας ευχαριστώ από καρδιάς όλους σας για τις υπέροχες ευχές που νομίζω είναι περισσότερες από κάθε άλλη χρονιά».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Το μεγαλύτερο ευχαριστώ το χρωστώ στη μαμά μου και στα φιλαράκια μου, που μετατρέπουν πάντα το δηλητήριο σε δροσερό νερό αγάπης. Τέλος, αναφορικά με τον χωρισμό μας με τον Βασίλη που γνωστοποιήθηκε χθες από τον ίδιο, θα μου επιτρέψετε να μην πω τίποτα. Βλέπετε, πάντα μου ήταν εύκολο να μοιράζομαι την χαρά μου αλλά τον πόνο μου, μου αρέσει να τον περνάω μόνη μου, στη σιωπή. Σας αγαπώ πολύ όλους!!».