Ο συνήγορος του Δημάκη κατήγγειλε on air την ΕΡΤ: «Θύμησε ΥΕΝΕΔ, μονόπλευρη παρουσίαση»

8 mins read

Ο δικηγόρος του Βασίλη Δημάκη μιλώντας στην εκπομπή της Μάριον Μιχελιδάκη αναφέρθηκε στο δελτίο της προηγούμενης ημέρας ότι αναπαράχθηκε μόνο η άποψη του υπουργείου του Πολίτη.

«Στον πατέρα μου, που το είδε και είναι δικηγόρος, θύμησε εικόνες Χούντας και ΥΕΝΕΔ», είπε χαρακτηριστικά.

Στηλίτευσε τη χθεσινή ανακοίνωση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για τις ανακρίβειες και τις προσβολές που περιλαμβάνει και άσκησε σφοδρή κριτική στην ΕΡΤ που αναπαρήγαγε τον «δημοσιογραφικό κιτρινισμό του ληστή με το καλάσνικοφ», ενώ πρόσθεσε ότι ο Βασίλης Δημάκης δεν ζητάει τίποτα παραπάνω από το δικαίωμά του να σπουδάσει. «Η ελληνική δημοκρατία που προεδρεύει στο Συμβούλιο της Ευρώπης δεν μπορεί να κατηγορηθεί ότι βασανίζει έναν κρατούμενο» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η παρουσιάστρια έκανε λόγο για «βαρύτατους χαρακτηρισμούς» και σημείωσε ότι η ΕΡΤ «αυτή τη στιγμή σας δίνει τη δυνατότητα να βγείτε».

Από την πλευρά του ο Θανάσης Καμπαγιάννης ανέφερε «θα το γνωρίζω από εδώ και πέρα ότι μονάχα με απειλή εξωδίκου μπορεί να βγει κάποιος στην ΕΡΤ. Σας συνεχάρην εσάς που με καλέσατε. Σκεφτείτε όταν η οικογένειά του ακούει για τον γιο της ο “ληστής με τα καλάσνικοφ”, έναν άθλιο δημοσιογραφικό χαρακτηρισμό, χωρίς μπορεί να αντιδράσει».

Facebook Comments

Τελευταία Νέα