ΑρχικήΕπικαιρότηταΣτην αντεπίθεση η Πισπιρίγκου από τη φυλακή: «Μεγάλη αδικία- Δεν έχω πειράξει...

Στην αντεπίθεση η Πισπιρίγκου από τη φυλακή: «Μεγάλη αδικία- Δεν έχω πειράξει τα παιδιά μου»

“Απίστευτα” χαρακτηρίζει τα όσα διαδραματίζονται τον τελευταίο καιρό η Ρούλα Πισπιρίγκου καθώς λέει ότι ουδέποτε άγγιξε τα παιδιά της, ούτε σκέφτηκε να το κάνει. Με δηλώσεις της στον Alpha τόνισε ότι δεν πιστεύει αυτό που γίνεται, ενώ στηρίζει την αδελφή της, Δήμητρα, λέγοντας πως “λάτρευε το μωρό μου όσο κι εγώ. Αν ήξερε ότι το έχω πειράξει, θα είχε βγει να το πει πρώτη”.

“Δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που συμβαίνει. Πίστευα ότι όλα αυτά που ακούω στα κανάλια είναι ψέματα και υπερβολές. Δεν έχω πειράξει κανένα από τα παιδιά μου, είναι τεράστια αδικία αυτό που μου γίνεται. Τις τελευταίες μέρες ταλαιπωρούνται άδικα δικοί μου άνθρωποι που δεν έχουν φταίξει σε τίποτα.

Η Δήμητρα λάτρευε το μωρό μου όσο κι εγώ. Μου φαίνεται απίστευτο και να σκεφτεί κανείς ότι ήξερε ότι έχω πειράξει το μωρό μου και να μην είχε βγει πρώτη να το πει. Είμαι σίγουρη ότι στο τέλος θα αποδειχθεί η αθωότητά μου”, είπε η Ρούλα Πισπιτίγκου στον Alpha.

Όθωνας Παπαδόπουλος: «Η Ρούλα έχει αρχίσει να καταρρέει»

Όσον αφορά την ίδια την κατηγορούμενη, ο δικηγόρος της σημειώνει: “Αυτό που αισθάνθηκα όταν την είδα σήμερα είναι ότι διατηρεί μεν μια εσωτερική δύναμη που την κάνει να στέκεται στα πόδια της αλλά από την άλλη πλευρά διαπίστωσα ότι αρχίζει κάπως να καταρρέει ψυχοσυναισθηματικά. Δηλαδή αισθάνεται ότι υφίσταται μια τεράστια αδικία που δεν μπορεί πλέον να σηκώσει.Περίμενε ότι εντός ολίγων ημέρων ή εβδομάδων θα ήταν έτοιμο το αίτημα αποφυλάκισης”.

Μαραθώνια κατάθεση της Δήμητρας Πισπιρίγκου

Σχετικά με την κατάθεση της Δήμητρας Πιαπιρίγκου, σύμφωνα με το Mega, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών υποβάλλουν καταιγιστικές ερωτήσεις στη μάρτυρα και ζητούν απαντήσεις για τις ακριβείς ώρες του συμβάντος και τις κινήσεις της ίδιας αλλά και της Ρούλας Πισπιρίγκου εκείνο το βράδυ.

Θα ερωτηθεί εάν η 33χρονη μητέρα έμεινε μόνη της με το βρέφος λίγο πριν το θάνατο του παιδιού, εάν ανησύχησαν για το γεγονός ότι το παιδί κοιμόταν αρκετή ώρα αλλά και για την αντίδρασή τους όταν τελικά διαπιστώθηκε ότι το μωρό δεν αναπνέει.

Επίσης, θα γίνουν ερωτήσεις για το χρόνο στον οποίο κάλεσαν το ΕΚΑΒ. Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι στην αρχική κατάθεση της Δήμητρας Πισπιρίγκου, την Άνοιξη του 2021, είχε αναφέρει ότι βρήκε νεκρό το βρέφος στις 11.30 εκείνο το πρωί και όχι στις 10.45 που ανέφερε σε τηλεοπτική της συνέντευξη. Το ΕΚΑΒ ειδοποιήθηκε στις 11.37 αφού πρώτα είχε γίνει τηλεφώνημα στον Μάνο Δασκαλάκη.

Παράλληλα θα κληθεί να μιλήσει για τα προβλήματα στη σχέση του ζευγαριού, αλλά για τις συνθήκες διαβίωσης των τριών παιδιών.

Η ίδια χαρακτηρίζεται ως ψύχραιμη από τους αστυνομικούς. Όπως ήταν και η Ρούλα Πισπιρίγκου όλο αυτό το διάστημα μέχρι και τις τελευταίες καταιγιστικές εξελίξεις…

Η μόνη περίπτωση να της ασκηθεί δίωξη

Σύμφωνα με το Mega, δεν αναμένεται να της ασκηθούν διώξεις. Από τις Αρχές αντιμετωπίζεται ως μάρτυρας και όχι ως ύποπτη στη δολοφονία της Ίριδας.

Δίωξη θα της ασκηθεί μόνο στην περίπτωση που στην κατάθεσή της προκύψει αντίφαση ή ομολογία ή σημαντικό στοιχείο για την υπόθεση.

Μέχρι και την περασμένη εβδομάδα η Δήμητρα Πισπιρίγκου επισκεπτόταν στις φυλακές την αδερφή της και τη στήριζε όπως και όσο μπορούσε. Επιμένει πως η 33χρονη είναι αθώα για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας, ότι ήταν υπόδειγμα μητέρας που αγαπούσε τα παιδιά όσο και ο πατέρας τους.

Υποστηρίζει ότι η αλήθεια θα λάμψει και θα ανατρέψει τα δεδομένα που διαμορφώθηκαν. Ποτέ, όπως λέει, δεν πέρασε από το μυαλό της πως η 33χρονη θα μπορούσε να είχε κάνει κακό στα παιδιά της.