ΑρχικήΕπικαιρότηταΣτροφή 180 μοιρών από τον Μάνο: «Αν μετάνιωνα μια φορά τότε, μετανιώνω...

Στροφή 180 μοιρών από τον Μάνο: «Αν μετάνιωνα μια φορά τότε, μετανιώνω 50 τώρα»

Στροφή 180 μοιρών έκανε ο εν διαστάσει σύζυγος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Μάνος Δασκαλάκης, ο οποίος μέχρι πρόσφατα δήλωνε ότι στηρίζει απόλυτα την μητέρα των παιδιών του.

Συγκεκριμένα, ο Μάνος εμφανίστηκε στα γραφεία της εφημερίδας «Μπαμ», δηλώνοντας μπροστά στην κάμερα «Είναι ξεκάθαρη η θέση μου. Δεν έχω να φοβηθώ κανέναν και τίποτα. Θέλω να μάθω την αλήθεια για τα παιδιά μου. Από πού βρέθηκε η κεταμίνη, από πού προμηθεύτηκε την κεταμίνη. Πώς την έδωσε; Τι έγινε με τα άλλα δύο μου παιδιά».

Στο απόσπασμα από τη συνέντευξη που θα δημοσιευθεί αύριο, ο Μάνος Δασκαλάκης λέει:

«Δεν έχω να κρύψω κάτι. Δεν είμαι εξαφανισμένος από πουθενά. Εχω πάθει το μεγαλύτερο σοκ της ζωής μου. Δεν περίμενα ποτέ ότι στα 30 μου χρόνια θα φτάσω και θα μάθω κάτι τέτοιο. Θέλω να ακουστεί μόνο η αλήθεια. Δεν έχω κανέναν άλλο λόγο. Ποτέ δεν έκρυψα την αλήθεια και ποτέ δεν έχω να κρύψω κάτι. 

Έλεγα σε κάθε θάνατο μετανιώνω που δουλεύω τόσες ώρες για να κάνω το καλύτερο για τα παιδιά μου και δεν έχω ζήσει κάποιες στιγμές μαζί τους. Εάν μετάνιωνα μία φορά τότε, μετανιώνω 50 τώρα. Πάντα δούλευα όμως για να τους κάνω το καλύτερο. Ποτέ δεν περίμενα πως θα φτάσει αυτή η στιγμή».

 

Τι έλεγε αμέσως μετά τη σύλληψη της Πισπιρίγκου

Ο Μάνος Δασκαλάκης, την ημέρα που συνελήφθη η Ρούλα Πισπιρίγκου, φάνηκε πως συνέχιζε να την στηρίζει, λέγοντας ότι μίλησε μαζί της και δεν πίστευε ότι ευθύνεται για τον θάνατο της 9χρονης κόρης τους Τζωρτζίνας.

 

Όσα έλεγε ο Μάνος στην πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη

Εντελώς διαφορετική ήταν η στάση του Μάνου Δασκαλάκη στις 18 Φεβρουαρίου, όταν το ζευγάρι έδινε την πρώτη του συνέντευξη από το σπίτι τους, στην Πάτρα, στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη.

«Κανείς δεν ξέρει τι περνά στο σπίτι του ο άλλος», ανέφερε ο Μάνος Δασκαλάκης αρχικά και πρόσθεσε: «Θα σας πω κάτι χαρακτηριστικό, έφυγε η Μαλένα, η Ρούλα ήταν σε άσχημη κατάσταση και η Τζωρτζίνα της έλεγε “κοίτα μας, με τον μπαμπά δεν κλαίμε”».


«Μας ρωτούν πώς μπορέσατε να συνεχίσετε… Μα γιατί να σταματήσει η ζωή όταν είχαμε πίσω άλλο παιδί; Δεν μας αφήνουν να θρηνήσουμε, κοιτάμε να διαχειριστούμε αυτή την κατάσταση και όχι τα παιδιά αυτά που έφυγαν», ανέφερε ο πατέρας.

«Εγινε σίριαλ η ζωή μας, δεν μας άφησαν να θρηνήσουμε το παιδί μας». «Η μάνα φοβάται να βγει από το σπίτι της», έλεγε τότε για τη σύζυγό του ο Μάνος Δασκαλάκης.