ΑρχικήΕπικαιρότηταΣυγκλονίζει το βίντεο της Lacta που θυμίζει τη δολοφονία της Γαρυφαλλιάς

Συγκλονίζει το βίντεο της Lacta που θυμίζει τη δολοφονία της Γαρυφαλλιάς

Στο τέλος του βίντεο ο άνδρας σέρνει τη σύντροφο του έξω από το αυτοκίνητο σε έναν γκρεμό, όπως έκανε ο σύντροφος- δολοφόνος της Γαρυφαλλιάς Ψαράκου.

Γροθιά στο στομάχι είναι το νέο video της Lacta με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών.

«Μην με αφήσεις ποτέ…». Με αυτά τα λόγια ξεκινά το νέο spot της Lacta με δύο νέους που δείχνουν να χαίρονται τον έρωτά τους στη θάλασσα.

Η εταιρεία έχει παρουσιάσει πολλές φορές στο παρελθόν ιστορίες αγάπης, ωστόσο όσο προχωρά το νέο video, αυτά που εκτυλίσσονται δεν παραπέμπουν καθόλου σε αγνά συναισθήματα.

«Θέλω να είσαι δική μου. Μόνο δική μου. Κανένας δεν θα σε αγαπήσει όπως εγώ», λέει στη γυναίκα ο άνδρας και εκείνη φαίνεται να το ερμηνεύει ως ένδειξη έρωτα και αγάπης.

Η χειριστική συμπεριφορά ενός κακοποιητικού συντρόφου όμως δεν αργεί να δείξει τον πραγματικό του εαυτό.

Αρχίζει να την ελέγχει, της μιλά άσχημα, την περιορίζει, γίνεται βίαιος απέναντί της και όταν τελικά αυτή αποφασίζει να τον αφήσει, έρχεται το μοιραίο τέλος της. Ο σύντροφος της κοπέλας, κάνει στην άκρη το αυτοκίνητο σε ένα παραλιακό σημείο και την πετά από τα βράχια, κάτι το οποίο θυμίζει την δολοφονία της άτυχης Γαρυφαλλιάς στην Φολέγανδρο, από τον φίλο της.

«Μην με αφήσεις ποτέ… γιατί θα σου κάνω κακό», είναι η φράση που κλείνει το συγκλονιστικό video, που ξυπνά βίαιες μνήμες από τον αριθμό-ρεκόρ γυναικοκτονιών που σημειώθηκαν φέτος στη χώρα μας.

Η Lacta και το Κέντρο για τα έμφυλα δικαιώματα και την ισότητα «Διοτίμα» στέλνουν το δικό τους μήνυμα για την Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών, στις 25 Νοεμβρίου, προτρέποντάς να μην αγνοούμε τα σημάδια μίας κακοποιητικής σχέσης.

«Μέχρι σήμερα το 2021, 13 γυναίκες έχουν δολοφονηθεί και χιλιάδες έχουν κακοποιηθεί από εκείνους που υποτίθεται ότι τις ‘αγαπούσαν’. Αυτό δεν είναι αγάπη. Η αληθινή αγάπη είναι δικαίωμά σου και είμαστε δίπλα σου για να το υπερασπιστούμε», σημειώνεται στο video.