ΑρχικήΕπικαιρότηταΣυγκλονιστικά βίντεο από τον σεισμό στη Κρήτη- 1 νεκρός, 9 τραυματίες ο...

Συγκλονιστικά βίντεο από τον σεισμό στη Κρήτη- 1 νεκρός, 9 τραυματίες ο τραγικός απολογισμός

Τα 5,8 Ρίχτερ ταρακούνησαν το πρωί της Δευτέρα την Κρήτη, με τον απολογισμό μέχρι στιγμής από τον σεισμό να είναι ένας νεκρός, 9 τραυματίες και εκατοντάδες σπίτια να έχουν καταρρεύσει ή να είναι μη κατοικήσιμα.

Ο νεκρός ήταν ανάμεσα στους τρεις εγκλωβισμένους που υπήρχαν στην εκκλησία Προφήτης Ηλίας στο Αρκαλοχώρι.

Ο σεισμός προκάλεσε τρόμο και ανησυχία, με τους πολίτες να βγαίνουν έξω από τα σπίτια τους για να βρεθούν σε ανοιχτούς χώρους, ενώ τα βίντεο κάνουν το γύρο του διαδικτύου και συγκλονίζουν.

Συγκεκριμένα, συγκλονιστικό είναι το βίντεο από το Αρκαλοχώρι με τον απεγκλωβισμό της σορού του εργάτη που έχασε τη ζωή του μετά τον μεγάλο σεισμό στο Ηράκλειο της Κρήτης που έδωσε στη δημοσιότητα το cretalive.gr. Oι προσπάθειες των διασωστών ήταν υπεράνθρωπες, ωστόσο ο άνδρας τελικά ανασύρθηκε νεκρός.

Ο άνδρας που έχασε τη ζωή του ήταν εργάτης που εκτελούσε εργασίες σε εκκλησία της περιοχής και καταπλακώθηκε από τον τρούλο. Νωρίτερα άνδρες της ΕΜΑΚ είχαν σπεύσει και τον απεγκλώβισαν χωρίς τις αισθήσεις του.

 

Την ίδια στιγμή ένα βίντεο δείχνει τη στιγμή που ο Εγκέλαδος «χτύπησε» το Αρκαλοχώρι. Όπως ανέφεραν μάρτυρες και επιβεβαιώνεται και από την εικόνα του βίντεο, την ώρα του σεισμού σηκώθηκε στην πεδιάδα στην περιοχή σύννεφο σκόνης που έκανε ακόμη πιο απόκοσμη την εικόνα.

 

 

Ακολουθούν βίντεο από τον τις περιοχές που χτυπήθηκαν από το σεισμό: