ΑρχικήΕπικαιρότηταΘρίλερ με τον θάνατο του διοικητή του ΑΤ Ερέτριας - Τα ενδεχόμενα...

Θρίλερ με τον θάνατο του διοικητή του ΑΤ Ερέτριας – Τα ενδεχόμενα που εξετάζονται

Απαντήσεις για τον θάνατο του διοικητή του αστυνομικού τμήματος της Ερέτριας αναζητούν οι υπεύθυνοι του τμήματος Ανθρωποκτονιών της ΕΛΑΣ, λίγες ώρες μετά αφότου εντοπίστηκε νεκρός με μια σφαίρα στο κεφάλι μέσα στο αυτοκίνητό του.

Αστυνομικές πηγές τονίζουν ότι μέχρι στιγμής κανένα ενδεχόμενο δεν έχει αποκλειστεί και πως όλα εξετάζονται γύρω από το τραγικό τέλος του 29χρονου διοικητή. Δηλαδή ναι μεν εξετάζεται ο άνδρας να έβαλε μόνος του τέλος στη ζωή του, αλλά και το ενδεχόμενο κάποιοι να τον εκτέλεσαν εν ψυχρώ, στήνοντας ένα σκηνικό που παραπέμπει σε αυτοκτονία.

Τον άτυχο διοικητή εντόπισε σύμφωνα με μαρτυρίες κάτοικος της περιοχής και αμέσως ειδοποίησε την αστυνομία, ενώ στο σημείο έσπευσε λίγο αργότερα κλιμάκιο του τμήματος Ανθρωποκτονιών προκειμένου να διερευνήσει σε βάθος την υπόθεση.

Bίντεο από το σημείο όπου βρέθηκε νεκρός

https://www.youtube.com/watch?v=ByBrl_57wtc

Τα μέχρι στιγμής δεδομένα:

1) Ο αξιωματικός έφυγε από την υπηρεσία του στις 3 το μεσημέρι χωρις όμως ποτέ να φθάσει στο σπίτι του. Η σύζυγος του, με την οποία απέκτησε τον Ιούνιο το πρώτο τους παιδί τον έψαχνε εναγωνίως καθώς δεν της είχε πει το παραμικρό και ανησυχούσε που απουσίαζε τόσες ώρες.

2) Στις 21:15 διερχόμενος πολίτης βρίσκει το Ι.Χ του διοικητή ακινητοποιημένο σε ένα παρκάκι, περίπου 30 μέτρα από το τμήμα και τον αξιωματικό μέσα.

Πλησιάζοντας είδε οτι ο 30χρονος ήταν πεσμένος στη θέση του οδηγού, έφερε διαμπερές τραύμα από τη δεξιά πλευρά στην αριστερή με σπασμένο το παράθυρο του αυτοκινήτου ενώ στη δεξιά πλευρά ήταν πεσμένο το υπηρεσιακό του πιστόλι τύπου Glock.

3) Στο σπίτι, το γραφείο, το αυτοκίνητο του, λένε οι πληροφορίες, δεν βρέθηκε κάποιο σημείωμα που να δικαιολογεί αυτοχειρία, γεγονός που περιπλέκει την υπόθεση.

4) Ο νεαρός αξιωματικός, υπαστυνόμος Α’ στον βαθμό, που υπηρετούσε τα τελευταία δυο χρόνια στην Ερέτρια, δεν είχε εκδηλώσει περίεργη ή ανησυχητική συμπεριφορά. Συνάδελφοι του κάνουν λόγο για ένα άτομο που δεν δημιουργούσε προβλήματα και μάλιστα μέχρι και λίγο πριν φύγει από το γραφείο, χθες το μεσημέρι, συντόνιζε τις ενέργειες για μια μεγάλη εκδήλωση που θα γινόταν το Σάββατο βράδυ από έναν πολιτιστικό σύλλογο και σχεδίαζε τα μέτρα που έπρεπε να λάβει λόγω του κορωνοϊού.