ΑρχικήΕπικαιρότηταΤι είπε ο πιλότος στην απολογία του – Θέλει μάρτυρες, κατέθεσε αιτήματα...

Τι είπε ο πιλότος στην απολογία του – Θέλει μάρτυρες, κατέθεσε αιτήματα και ζήτησε συγγνώμη

Επί πέντε ώρες ο 32χρονος καθ’ ομολογίαν δράστης απολογούνταν ενώπιον ανακριτή για τη δολοφονία της 20χρονης συζύγου του, Κάρολαϊν Κράουτς στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά και σύμφωνα με πληροφορίες, υπέβαλε στον ανακριτή δύο αιτήματα.

Το πρώτο αφορά στη διενέργεια πραγματογνωμοσύνης στην κάμερα που βρισκόταν στο ισόγειο του σπιτιού, για να διαπιστωθεί η ακριβής ώρα της κάρτας μνήμης ενώ το δεύτερο αίτημα αφορά στην κλήση μαρτύρων από το οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού προκειμένου να δώσουν την πλήρη εικόνα για την σχέση μεταξύ τους.

Μίλησε κυρίως για τα γεγονότα που έλαβαν χώρα το βράδυ της δολοφονίας, φέρεται υποστήριξε ότι όλα έγιναν σε μία στιγμή λόγω της έντασης που είχε προηγηθεί. Ο κατηγορούμενος φέρεται να επανέλαβε ότι ανέβηκε από το ισόγειο του σπιτιού στη σοφίτα προκειμένου να την πείσει να κοιμηθεί με το παιδί τους.

Στη συνέχεια όπως πάντα σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του κατηγορουμένου άρχισαν μία κουβέντα φορτισμένη και όπως την είχε αγκαλιάσει, έγειρε δίπλα της και συνέβη ό,τι συνέβη.

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος ζήτησε συγνώμη για την πράξη του και που κατέστρεψε τη ζωή του, τις δύο οικογένειες και το μέλλον του παιδιού του.

Υπενθυμίζεται ότι ο συζυγοκτόνος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος οδηγήθηκε  στην Ευελπίδων λίγο πριν τις 9 το πρωί, υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και με πολλούς να τον αποδοκιμάζουν.

Η απολογία του καθυστέρησε καθώς προσκομίστηκαν κάποια νέα στοιχεία ενώπιον της Δικαιοσύνης, ενώ ο δικηγόρος του ζήτησε χρόνο για να τα εξετάσει πριν την απολογία.