ΑρχικήΕπικαιρότηταΤι επιβεβαιώνει κορυφαίος καθηγητής κτηνιατρικής για τον Όλιβερ της Αράχωβας

Τι επιβεβαιώνει κορυφαίος καθηγητής κτηνιατρικής για τον Όλιβερ της Αράχωβας

Η κτηνίατρος που έκανε τη νεκροψία στο άτυχο Όλιβερ της Αράχωβας, έστειλε τα ευρήματά της σε κορυφαίο καθηγητή Κτηνιατρικής.

Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα που παρουσιάζει την αλληλογραφία, η κτηνίατρος Κλεονίκη Τόλα στέλνει e-mail στον καθηγητή Κτηνιατρικής στις 6 Δεκεμβρίου, δέκα ημέρες μετά την κακοποίηση του σκύλου στο οποίο αναφέρει:

Σύμφωνα  πάντα με το ρεπορτάζ του Πρώτου Θέματος, ο καθηγητής Κτηνιατρικής απαντάει στην κυρία Τόλα, ότι η γνωμάτευσή της έχει βάση, κάνοντας τη δική του εκτίμηση, η οποία προκύπτει από την παρατήρηση του επισυναπτόμενου φωτογραφικού υλικού.

«Απαντώντας στο μέιλ σας, από όλα τα αναγραφόμενα εκ μέρους σας θα σταθώ μόνο στην εκτίμηση των δυο επισυναπτόμενων εικόνων του σκύλου Όλιβερ, οι οποίες παραπέμπουν σε βίαιες (μηχανικές πιθανότερα) κακώσεις περινεϊκής χώρας- τμήματος του πρωκτικού σωλήνα, που αφορούν σε περιπτώσεις ανάλογες με σεξουαλική κακοποίηση αρσενικού ζώου. Η θέση και φύση αυτών των αλλοιώσεων δεν συνάδουν με τυχαία τραύματα ή ατύχημα. Εάν επιθυμείτε εκτενέστερη περιγραφή, είμαστε στη διάθεση σας».

Ο καθηγητής κτηνιατρικής καταλήγει στην απάντησή του ενημερώνοντας την κτηνίατρο ότι η αλληλογραφία τους κοινοποιείται σε έναν ακόμα κορυφαίο καθηγητή κτηνιατρικής.

 

Πηγή: Πρώτο Θέμα