ΑρχικήΕπικαιρότηταΤο ξέσπασμα της Ιωάννας για τη νέα επίθεση με βιτριόλι: «Κάντε κάτι...

Το ξέσπασμα της Ιωάννας για τη νέα επίθεση με βιτριόλι: «Κάντε κάτι επιτέλους!»

Μνήμες από τη δική της ιστορία, ξύπνησε η χθεσινή επίθεση με βιτριόλι στη Μονή Πετράκη, στην Ιωάννα Παλιοσπύρου, την γυναίκα η οποία δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι πριν από περίπου ένα χρόνο στην Καλλιθέα.

Με ανάρτηση της στο instagram θέλησε να πάρει θέση και να εκφράσει την οργή της που έναν χρόνο μετά την ημέρα που της άλλαξε δραματικά τη ζωή, “δεν έχει αλλάξει τίποτα”. 

Συγκεκριμένα αναφέρει πως «Ένα χρόνο μετά δεν έχει αλλάξει τίποτα. Ο κάθε εγκληματίας έχει πρόσβαση σε επικίνδυνες ουσίες όπως το βιτριόλι, το οποίο έχει χαρακτηριστεί σε ευρωπαϊκό επίπεδο… ως ουσία προς χρήση από τρομοκράτες». 

ionna3

 

«Έναν χρόνο μετά που οι νόμοι θα έπρεπε να έχουν αναθεωρηθεί και προσαρμοστεί αναλόγως των ειδεχθών εγκλημάτων που συμβαίνουν, οι αρμόδιοι είναι απλά θεατές. Γιατί πιστεύουν πως δεν τους αφορά το θέμα. Τι άλλο πρέπει να γίνει; Το μόνο που έχει αλλάξει έναν χρόνο μετά, είναι η βουβή ενθάρρυνση του μιμητισμού, μέσα από την απραξία. Οι νόμοι πρέπει να καθορίζονται από τις ανάγκες της κοινωνίας. Κάντε κάτι επιτέλους, αιμορραγούν οι ζωές μας», πρόσθεσε η Ιωάννα.

ionna1

ionna2