ΑρχικήΕπικαιρότηταΤο τελευταίο αντίο στον Γιώργο Τράγκα - Στην κηδεία ο Γρηγόρης Πετράκος,...

Το τελευταίο αντίο στον Γιώργο Τράγκα – Στην κηδεία ο Γρηγόρης Πετράκος, χωρίς μάσκα (video)

Συγγενείς, φίλοι και άτομα από το δημοσιογραφικό χώρο αποχαιρετούν τον Γιώργο Τράγκα στην Παναγία την Ελευθερώτρια στην Κηφισιά.

Η σύζυγός του, Mαρία Καρρά, έφθασε λίγο μετά τις 12.00 στην εκκλησία συνοδευόμενη από μέλη της οικογένειάς της προκειμένου να παρευρεθεί στην εξόδιο ακολουθία του συζύγου της.

Συντετριμμένη από τον χαμό του αγαπημένου της συζύγου και ταλαιπωρημένη από την περιπέτειά της από τον κορωνοϊό πέρασε την πόρτα της εκκλησίας μη μπορώντας να πιστέψει πως από τη μια στιγμή στην άλλη έχασε τον άνθρωπό της.

Με ανακοίνωσή της, η οικογένεια του Γιώργου Τράγκα, καλεί, όποιον το επιθυμεί, αντί στεφάνων, να πραγματοποιήσει δωρεά στην “Κιβωτό του Κόσμου” (σ.σ. εκπρόσωπος της Κιβωτού θα βρίσκεται έξω από την Εκκλησία) ή στο ΔΙ.ΚΕ.Π.Α.Ζ (Καταφύγιο Ζώων Σχιστού.) Η κατάθεση των χρημάτων για το Καταφύγιο Ζώων γίνεται σε λογαριασμό της EUROBANK GR 170 260 258 0000 740 201 2283 84 (θα βρίσκεται εκεί και εκπρόσωπος).

Ο Κώστας Χαρδαβέλλας δήλωσε: «Με τον Γιώργο Τράγκα ξεκινήσαμε μαζί πριν από 50 χρόνια, πίσω από το σκληρό του πρόσωπο κρυβόταν ένας πολύ ευαίσθητος άνθρωπος, μία τρυφερή ψυχή. Τον έχω δει να κλαίει και να παρατάει το ρεπορτάζ για να βοηθήσει ένα παιδί. Έφυγε άδικα ο Γιώργος».

«Ό,τι κι αν έκανε ήταν κυρίαρχος επί 40 χρόνια και οι παρεμβάσεις του ήταν αποτελεσματικές μέχρι το τέλος», είπε για τον Γιώργο Τράγκα ο Ευάγγελος Αντώναρος.

Στην κηδεία του Γιώργου Τράγκα βρέθηκε και ο τραγουδιστής Γρηγόρης Πετράκος, ο οποίος δεν φορούσε μάσκα.