ΑρχικήΕπικαιρότηταVideo ντοκουμέντο από την επίθεση στον αστυνομικό

Video ντοκουμέντο από την επίθεση στον αστυνομικό

Βίντεο ντοκουμέντο μετά την επίθεση σε βάρος του αστυνομικού στου Ρέντη ήρθε στη δημοσιότητα. Σε αυτό διακρίνεται πλήθος ανθρώπων να τρέχουν πίσω προς το γήπεδο.

Το βίντεο έχει διάρκεια λίγων δευτερολέπτων και η ώρα που έχει τραβηχτεί είναι 21:34.

Σήμερα θα εκδοθεί και η σχετική πράξη νομοθετικού περιεχομένου με άμεση εφαρμογή, η οποία θα προβλέπει παράλληλα ότι με έκδοση κοινής υπουργικής απόφασης του υπουργού Προστασίας του Πολίτη και του αναπληρωτή υπουργού Αθλητισμού το μέτρο αυτό θα δύναται να επεκταθεί κατά περίπτωση και σε εντός έδρας ευρωπαϊκούς αγώνες των ελληνικών ομάδων για λόγους προστασίας της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

Η εκτέλεση των μελών διεξαγωγής αγώνων χωρίς θεατές, που έχουν ήδη επιβληθεί έως τη δημοσίευση της πράξης νομοθετικού περιεχομένου ή που επιβάλλονται κατά το χρονικό διάστημα εφαρμογής, αναστέλλεται έως τις 12 Φεβρουαρίου 2024.

Η πρώτη σχετική κοινή υπουργική απόφαση θα εκδοθεί για τον προσεχή εντός έδρας αγώνα του Ολυμπιακού με την Μπάτσκα Τόπολα για τον Europa League ο οποίος θα διεξαχθεί για προφανώς λόγος ασφαλείας μετά τα πρόσφατα τραγικά γεγονότα.