Βόλος: O Μπέος αναλαμβάνει τον συντονισμό- Δείτε πώς είναι σήμερα ο Κραυσίδωνας

10 mins read

Ευρεία σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχιακό Μέγαρο του Βόλου που πλήττεται από την κακοκαιρία για μία ακόμη φορά μέσα σε λίγες μέρες.

Η σύσκεψη πραγματοποιείται με τη συμμετοχή του υπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Βασίλη Κικίλια, του υφυπουργού παρά τον πρωθυπουργό Γιάννη Μπρατάκου, του περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού και της αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας Δωροθέας Κολυνδρίνη και του δημάρχου Βόλου Αχιλλέα Μπέου αλλά και με την παρουσία ανωτάτων αξιωματικών των Σωμάτων Ασφαλείας και του Στρατού που συμμετέχουν στις προσπάθειες της παροχής βοήθειας στους κατοίκους του Βόλου.

 

Όπως ανακοινώθηκε από το γραφείο του δημάρχου Βόλου, τον γενικό συντονισμό για την αποκατάσταση των ζημιών από τη δεύτερη αλλεπάλληλη θεομηνία (πλην των παρεμβάσεων σε χειμάρρους και ποτάμια που είναι αρμοδιότητα της Περιφέρειας Θεσσαλίας) και την επαναφορά της πόλης στην κανονικότητα ανέλαβε ο δήμαρχος Αχιλλέας Μπέος.

 

Στο μεταξύ, συνεχίζεται το πρόβλημα της έλλειψης νερού σε όλη την πόλη του Βόλου λόγω των καταστροφών που προκλήθηκαν και η ΔΕΥΑ Μείζονος Βόλου ανακοίνωσε ότι τηλέφωνο εκτάκτου ανάγκης είναι το 6977420835, σε θέματα που αφορούν την ύδρευση.

Ακολουθούν φωτογραφίες από τον ποταμό Κραυσίδωνα, όπως δημοσιεύτηκαν από τον Γιώργο Τσαβδαρή στη ομάδα του facebook “Weather Analysis Greece”: 

Ο ποταμός έκλεισε τελείως από φερτά υλικά που παρασύρθηκαν λόγω της καταρρακτώδους βροχής.

 

 

 

Φωτογραφιες: Γ. Τζανέρη, Petros Pashalis, Βάσω Γιαννούλη

Facebook Comments

Τελευταία Νέα