ΑρχικήΕπικαιρότηταΥπάλληλος του νεκροταφείου για Πισπιρίγκου: «Άλλαξε την ώρα στην κηδεία της Ίριδας...

Υπάλληλος του νεκροταφείου για Πισπιρίγκου: «Άλλαξε την ώρα στην κηδεία της Ίριδας για να πάει πρώτα κομμωτήριο»

“Τους είπε να αλλάξουν την ώρα στην κηδεία της Ίριδας για να πάει στο κομμωτήριο πρώτα να φτιαχτεί” λέει μια υπάλληλος του νεκροταφείου για τη Ρούλα Πισπιρίγκου.

“Δεν την είχα δει ποτέ τη Ρούλα. Μόνο όταν πέθανε η Ίριδα έμαθα ότι είχε πάει στο κομμωτήριο πρώτα να φτιαχτεί. Είχε αλλάξει την ώρα. Τους είπε περιμένετε να φτιάξω το μαλλί, και μετά θα γίνει η κηδεία”, τόνισε.

“Ήμουν στην κηδεία της Ίριδας. Καμία σχέση ο Μάνος με τη Ρούλα. Η Ρούλα ήταν πολύ ψυχρή, δεν έκλαιγε. Ο Μάνος έκλαιγε, η Ρούλα ήταν σαν να έκλεινε την υποχρέωσή της” λέει μια υπάλληλος του Α’ νεκροταφείου Πάτρας για τη Ρούλα Πισπιρίγκου, μιλώντας στην εκπομπή “Χαμογέλα και Πάλι” του τηλεοπτικού σταθμού MEGA.

“Να τα αφήσουν ήσυχα εκεί που είναι τώρα τα παιδάκια. Τα βλέπεις εκεί στις φωτογραφίες και εκείνες τις φατσούλες και σε πιάνει πανικός. Πανάθεμά την, που να σαπίσει εκεί μέσα και να μην ξαναβγεί έξω. Ας τα έδινε να τα έπαιρνε ο κόσμος, όχι με αυτόν τον τρόπο, έτσι τα παιδιά” λέει για τη Ρούλα Πισπιρίγκου μια υπάλληλος του Α’ Νεκροταφείου Πάτρας, εκεί που έχουν ταφεί τα κοριτσάκια.