Φωτιά και σε δεύτερο αεροσκάφος της Pegasus Airlines (video)

7 mins read

Μετά την τραγωδία στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης με αεροσκάφος της ίδιας εταιρίας που έσπασε στα τρία, σήμανε συναγερμό στον αερολιμένα του Ντίσελντορφ της Γερμανίας.

Είναι το δεύτερο περιστατικό αυτό το μήνα που αεροσκάφος της τουρκικής Pegasus Airlines, καθώς λιγότερο από 2 εβδομάδες πριν ένα ακόμη αεροπλάνο της αεροπορικής χαμηλού κόστος βγήκε από τον αεροδιάδρομο του διεθνούς αερολιμένα Sabiha Gokcen Airport, κόπηκε σε κομμάτια κι έπιασε φωτιά με τραγικό απολογισμό 3 νεκρούς και 179 τραυματίες.

Συγκεκριμένα, ένα Airbus Α320 από την Κωνσταντινούπολη πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση, όταν ένας από τους τροχούς του έπιασε φωτιά, κατά την φάση της τροχοδρόμησης στο αεροδρόμιο του Ντίσελντορφ, στη Γερμανία. Oι 163 επιβάτες εκκένωσαν το αεροσκάφος, χρησιμοποιώντας τις τσουλήθρες έκτακτης ανάγκης.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=172&v=cRcDzUo5DMA&feature=emb_title

Σύμφωνα με τη Deutsche Welle, δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί. Η φωτιά έσβησε από μόνη της, προτού οι πυροσβέστες φτάσουν στο σημείο. Ο τροχός που ανεφλέγη έγινε αντιληπτός από το προσωπικό εδάφους, που άμεσα ειδοποίησαν το πλήρωμα του αεροπλάνου.

Facebook Comments