Κωνσταντινούπολη: Πανικός στο εσωτερικό της καμπίνας – Η στιγμή της πρόσκρουσης του αεροπλάνου (video)

11 mins read

Νέα βίντεο έρχονται στη δημοσιότητα αναφορικά με το αεροπορικό δυστύχημα στην Κωνσταντινούπολη.

Ένας επιβάτης κατέγραψε με το κινητό του τηλέφωνο τη στιγμή που το αεροσκάφος έχει σπάσει στα τρία και έχει σταματήσει την τρελή πορεία, ενώ μέσα στην καμπίνα των επιβατών επικρατεί πανικός.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=-tnnumkbXx0

Στο βίντεο φαίνεται ότι όλοι προσπαθούν να βγουν γρήγορα από το κουφάρι του αεροσκάφους, ενώ ακούγονται τα ουρλιαχτά και ο πανικός των επιβατών, καθώς και των μελών του πληρώματος που προσπαθούν να δώσουν οδηγίες στους επιβάτες ώστε να αποβιβαστούν με ασφάλεια από το κατεστραμμένο αεροπλάνο.

Το χρονικό του αεροπορικού δυστυχήματος

Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και 179 τραυματίστηκαν από το δυστύχημα στο διεθνές αεροδρόμιο Sabiha Gökçen της ασιατικής πλευράς της Κωνσταντινούπολης, καθώς το αεροπλάνο έπεσε σε γκρεμό 30 μέτρων, ενώ νωρίτερα κατά την απόπειρα προσγείωσης είχε πιάσει φωτιά.

Οι εικόνες που έχουν καταγράψει οι κάμερες ασφαλείας από το αεροπορικό δυστύχημα, είναι συγκλονιστικές. Το αεροπλάνο φαίνεται να κινείται με μεγάλη ταχύτητα και να ταλανίζεται, έχοντας πιάσει φωτιά. Η ταχύτητά του ήταν μεγαλύτερη από την συνήθη στην διαδικασία προσγείωσης, και φαίνεται πως από ένα σημείο και μετά άρχισε να σέρνεται στον διάδρομο, καθώς ήταν εκτός ελέγχου.

Η στιγμή της πρόσκρουσης

Στο νέο βίντεο του αεροπορικού δυστυχήματος, φαίνεται η στιγμή που το Boeing 737-800, «καρφώνεται» με δύναμη στον γκρεμό, σε βάθος περίπου 30 μέτρων. Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε την στιγμή που το αεροσκάφος πέφτει με τη μύτη στο χαντάκι (πάνω δεξιά στην εικόνα διακρίνεται η πρόσκρουση), το οποίο βρίσκεται πολύ κοντά σε έναν δρόμο που συνδέει δύο αυτοκινητοδρόμους.

https://www.youtube.com/watch?v=udah795Y4i8

 

 

Facebook Comments

Τελευταία Νέα