ΑρχικήΚόσμοςΚέιτ Μίντλετον: Αναγκάστηκε να αποκαλύψει πως έχει καρκίνο υπό την απειλή διαρροής...

Κέιτ Μίντλετον: Αναγκάστηκε να αποκαλύψει πως έχει καρκίνο υπό την απειλή διαρροής της είδησης

Η Κέιτ Μίντλετον αναγκάστηκε να αποκαλύψει δημοσίως ότι πάσχει από καρκίνο υπό την απειλή διαρροής της είδησης.

Σύμφωνα με πηγή που επικαλείται η Daily Mail η πρίγκιπισσα της Ουαλίας δεν αποφάσισε οικειοθελώς να αποκαλύψει το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, αλλά είχε προηγηθεί εκβιασμός.

Η Κέιτ Μίντλετον επιβεβαίωσε ότι έχει καρκίνο και υποβάλλεται σε «προληπτική χημειοθεραπεία» σε ένα μήνυμα που δόθηκε στη δημοσιότητα στις 22 Μαρτίου 2024.

Συγκεκριμένα φαίνεται πως κάποιος γνώριζε για την κατάσταση της υγείας της με αποτέλεσμα η Κέιτ Μίντλετον να μην έχει άλλη επιλογή από το να βιαστεί να κάνει την αποκάλυψη.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, το παλάτι του Κένσινγκτον είχε γίνει αποδέκτης μηνυμάτων για τη διάγνωση της Κέιτ Μίντλετον με αποτέλεσμα να μην αφήνει πολλά περιθώρια στην πριγκίπισσα της Ουαλίας από το να δημοσιοποιήσει την κατάστασή της.

«Όποιος κι αν ήταν ο λόγος, η καθολική επιδοκιμασία που εισέπραξε η Κέιτ επιβεβαίωσε ότι ήταν η σωστή απόφαση», ανέφερε η πηγή.

Μετά από εβδομάδες εικασιών και θεωριών συνομωσίας για την πριγκίπισσα της Ουαλίας και την κατάσταση της υγείας, η Κέιτ Μίντλετον μίλησε ανοιχτά για τη μάχη της με τον καρκίνο, αποκαλύπτοντας πως υποβάλλεται σε χημειοθεραπείες.

Η 42χρονη Κέιτ Μίντλετον δεν δίστασε να μιλήσει για το τεράστιο σοκ μετά τη διάγνωσή της με καρκίνο και τους απίστευτα δύσκολους μήνες που βίωσε η οικογένειά της.

Η μορφή του καρκίνου από τον οποίο πάσχει δεν έχει αποκαλυφθεί μέχρι στιγμής με την Κέιτ Μίντλετον να έχει θετικές σκέψεις για την ανάρρωσή της και να είναι σε καλή διάθεση, περιγράφοντας πως είναι καλά και δυναμώνει κάθε μέρα.