ΑρχικήΚόσμοςΚέιτ Μίντλετον, η πριγκίπισσα του… photoshop - Αποκαλύφθηκε και τρίτη πειραγμένη φωτογραφία

Κέιτ Μίντλετον, η πριγκίπισσα του… photoshop – Αποκαλύφθηκε και τρίτη πειραγμένη φωτογραφία

Μία μία ξεσκονίζουν τα διεθνή πρακτορεία τις φωτογραφίες της Κέιτ Μίντλεντον μετά το πρώτο φιάσκο και τελικά βρήκαν ακόμα μία φωτογραφία να έχει υποστεί επεξεργασία.

Τρεις οι φωτογραφίες που έχουν προστεθεί στο πειραγμένο άλμπουμ της Κέιτ Μίντλεντον, με την τελευταία να αποκαλύπτεται σήμερα.

Η δική της φωτογραφία μαζί με τα παιδιά της, λίγες εβδομάδες μετά το χειρουργείο που δόθηκε από την ίδια την ημέρα της γιορτής της Μητέρας στη δημοσιότητα, έμεινε αλώβητη για λιγότερο από 12 ώρες.

Φωτογραφικά και ειδησεογραφικά πρακτορεία – συμπεριλαμβανομένων των Associated Press, Getty Images, Reuters και AFP – άρχισαν να αφαιρούν τη φωτογραφία από τις βιβλιοθήκες Τύπου τους, επικαλούμενα ανησυχίες για χειραγώγηση. Το AP, συγκεκριμένα, εξέδωσε μια «ειδοποίηση θανάτωσης» για όποιον χρησιμοποιεί τη φωτογραφία που ανέφερε μετά από «προσεκτικότερη εξέταση φαίνεται ότι η πηγή έχει χειραγωγήσει την εικόνα. Δεν θα σταλεί φωτογραφία αντικατάστασης.”

Kate Middleton Γιορτή της Μητέρας

 

Δεν άρχισε να αποκαλυφθεί και η δεύτερη φωτογραφία

Το πρακτορείο Getty Images αναφέρει:  «Η Getty Images επιβεβαιώνει ότι, σύμφωνα με την πολιτική της, έχει τοποθετήσει μια ειδική σημείωση στη φωτογραφία που αναφέρει ότι η εικόνα έχει βελτιωθεί ψηφιακά από την πηγή».

Μάλιστα σε αυτή τη φωτογραφία ποζάρει και η βασίλισσα Ελισάβετ, μαζί με τα εγγόνια της. Η φωτογραφία  δόθηκε στη δημοσιότητα από το Παλάτι του Κένσινγκτον τον Απρίλιο του 2023, με την αφορμή των 97ων γενεθλίων της βασίλισσας.

Μετά την πρώτη γράφα της Κέιτ μάλλον κάθε φωτογραφία περνάει από εξονυχιστικό έλεγχο. Σε αυτή την λήψη, υπάρχουν αρκετές χρωματικές αποκλίσεις μεταξύ των οποίων ότι ένα σημείο πάνω στο ύφασμα της φούστας της βασίλισσας δεν ταιριάζει με το υπόλοιπο.  Μια άλλη χρωματική διαφορά εντοπίζεται στο ύφασμα του φορέματος της εξαδέλφης του Τζόρτζ και της Σάρλοτ που στέκεται πίσω τους. Οι τούφες των μαλλιών της πριγκίπισσας Σάρλοτ φαίνεται να έχουν κλωνοποιηθεί, ενώ η άκρη του ώμου του πρίγκιπα Λουδοβίκου είναι θολή και φαίνεται να επικαλύπτει το φόντο. Ο φωτισμός σε αρκετά από τα εγγόνια και τα δισέγγονα της Ελισάβετ δεν συνάδει με τον συνολικό φωτισμό της εικόνας.

Μάλιστα, μια ανάλυση του CNN βρήκε σημάδια αλλοίωσης σε 19 σημεία.


Εδώ έρχεται να προστεθεί σήμερα και η τρίτη φωτογραφία με τον Χάρι και τη Μέγκαν μετά τη βάφτιση του γιου τους

Μια φωτογραφία από τη βάπτιση του γιου του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, Άρτσι, σηματοδοτεί την τρίτη φωτογραφία που η βασιλική οικογένεια κατηγορείται ότι επεξεργάζεται.

Η Daily Mail ανέφερε την Τρίτη, 19 Μαρτίου, ότι η Getty Images επισήμανε μια φωτογραφία της βασιλικής οικογένειας τον Ιούλιο του 2019 ως «ψηφιακά βελτιωμένη». Το στιγμιότυπο που τραβήχτηκε από τον Chris Allerton.