ΑρχικήΚόσμοςΟυίλιαμ και Κέιτ: «Περνούν μια κόλαση», αποκαλύπτει στενή συνεργάτιδά τους

Ουίλιαμ και Κέιτ: «Περνούν μια κόλαση», αποκαλύπτει στενή συνεργάτιδά τους

Μία στενή συνεργάτης του πριγκιπικού ζεύγους μίλησε στον βρετανικό Τύπο και αποκάλυψε πως είναι αυτή η περίοδος της ζωής τους για τον Πρίγκιπας Ουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον. 

Η Αριέτα, η οποία είναι η στυλίστρια των τριών παιδιών του πριγκιπικού ζεύγους, μοιράστηκε την ανησυχητική αυτή πληροφορία για το ζευγάρι, μετά τη διάγνωση της πριγκίπισσας με καρκίνο. «Είμαι συντετριμμένη αυτή τη στιγμή, νομίζω ότι περνούν μια κόλαση, ελπίζω ότι θα επιστρέψουν. Είναι πραγματικά προσωπικό», δήλωσε η Aριέτα στην Telegraph, δίχως ωστόσο να προχωρήσει σε περισσότερες λεπτομέρειες.

Παρόλα αυτά, δεν είναι σαφές τί την έκανε να προχωρήσει σε αυτή την αποκάλυψη καθώς  η πριγκίπισσα Κέιτ συνεχίζει να υποβάλλεται σε χημειοθεραπεία για την κατάστασή της.

Σε άλλο σημείο, η Aριέτα αναφέρθηκε και στον ρόλο της ως στυλίστριας του πρίγκιπα Τζορτζ, της πριγκίπισσας Σάρλοτ και του πρίγκιπα Λούις. «Το να ντύνω τη βασιλική οικογένεια μου δίνει τόση υπερηφάνεια, πραγματικά νοιάζομαι για το πώς φαίνονται», είπε. Συμπλήρωσε πως συνεργάζεται στενά με την τωρινή νταντά των παιδιών, Μαρία Μποράλο, για το ντύσιμο των παιδιών.