ΑρχικήΚόσμοςΠρίγκιπας Γουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον: Ανησυχία για την άνοδο στον θρόνο λόγω...

Πρίγκιπας Γουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον: Ανησυχία για την άνοδο στον θρόνο λόγω της διάγνωσης του καρκίνου του Καρόλου

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον είναι «εξαιρετικά ανήσυχοι» μετά τη διάγνωση του καρκίνου του Βασιλιά Καρόλου.

Βασιλική εμπειρογνώμονας ισχυρίστηκε ότι ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον αισθάνονται «εξαιρετικά ανήσυχοι» για την ανάληψη του θρόνου μετά τη διάγνωση του καρκίνου του βασιλιά Κάρολου, όπως αναφέρει η Independent.

Όπως έγραψε η Τίνα Μπράουν, πρώην συντάκτρια του Vanity Fair, τα νέα για τον καρκίνο του Καρόλου έχουν φέρει τον Ουίλιαμ και την Κέιτ τρομακτικά «κοντά» με την ανάληψη του θρόνου. «Η προοπτική αυτή, όπως μου λένε, τους προκαλεί έντονο άγχος» αναφέρει ο Independent.

Ο 75χρονος βασιλιάς Κάρολος υποβάλλεται σε θεραπεία για καρκίνο, όπως και η 42χρονη Κέιτ Μίντλετον.

Ο 41χρονος πρίγκιπας Γουίλιαμ προσπαθεί να εκπληρώσει τον ρόλο του πατέρα του κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου, ενώ στέκεται στο πλευρό της συζύγου του αλλά και των τριών παιδιών του, Τζορτζ, Σάρλοτ και Λούις.

«Η Μέγκαν δεν θα ξαναπατήσει το πόδι της στο Ηνωμένο Βασίλειο»

Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει ότι παραμένει αβέβαιο εάν η Μέγκαν Μαρκλ θα ακολουθήσει τον πρίγκιπα Χάρι στο ταξίδι του στο Ηνωμένο Βασίλειο τον Μάιο για τον εορτασμό των 10 χρόνων των Invictus Games.

Ο Τσαρλς Ρέι, ο πρώην βασιλικός ανταποκριτής της Sun, εξέφρασε την άποψή του λέγοντας ότι «η Μέγκαν δεν θα ξαναπατήσει το πόδι της στο Ηνωμένο Βασίλειο», δηλώνοντας: «Απλώς δεν νομίζω ότι θέλει να έχει καμία απολύτως σχέση με τη χώρα (σσ Ηνωμένο Βασίλειο)».