ΑρχικήΚόσμοςΠρώην εργαζόμενος της Apple αποκαλύπτει τα hack του iPhone που θα σας...

Πρώην εργαζόμενος της Apple αποκαλύπτει τα hack του iPhone που θα σας λύσουν τα χέρια (video)

Ένας πρώην εργαζόμενος της Apple αποκάλυψε μερικές λειτουργίες, τις οποίες πολλοί χρήστες των iPhone δεν γνωρίζουν.

Ο Tyler Morgan έχει γίνει viral στο TikTok, καθώς μοιράζεται όλα τα hack που έμαθε όσο εργαζόταν για τον τεχνολογικό κολοσσό. Ο λογαριασμός του έχει σχεδόν 800 χιλιάδες followers.

Τα μυστικά που αποκάλυψε ο Tyler

Το πρώτο hack που αποκαλύπτει ο tiktoker είναι ότι μπορείτε στην πραγματικότητα να κρατάτε πατημένο το κουμπί της κάμερας για να ξεκινήσετε την εγγραφή ενός βίντεο, αντί να κάνετε εναλλαγή προς τη λειτουργία βίντεο.

Το επόμενο hack είναι το «πληκτρολόγιο με το ένα χέρι», το οποίο μπορείτε να εντοπίσετε στις ρυθμίσεις πληκτρολογίου και να το αλλάξετε εξαιρετικά εύκολα. Τα πλήκτρα μικραίνουν λίγο και συμπιέζονται στη μία πλευρά της οθόνης σας, καθιστώντας την πληκτρολόγηση με το ένα χέρι πιο αποτελεσματική.

Στη συνέχεια δείχνει πώς γίνεται η εγγραφή φωνής στην οθόνη. Για να ηχογραφήσετε ήχο κατά τη διάρκεια της βιντεοσκόπησης μιας εγγραφής οθόνης, κάντε swipe down και πατήστε πατημένο το κουμπί εγγραφής οθόνης και θα εμφανιστεί ένα μικρό κουμπί με ένα μικρόφωνο μέσα σε αυτό. Απλώς κάντε κλικ για να ενεργοποιήσετε την εγγραφή φωνής.

Επιπλέον, ο έλεγχος της φωτεινότητας του φακού σας, στην πραγματικότητα δεν είναι απλά ένα «on or off». Υπάρχουν διαφορετικές παραλλαγές φωτός.

Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την γραμμή αναζήτησης ως αριθμομηχανή.

Tέλος, αν κουνήσετε το τηλέφωνό σας, μπορείτε να κάνετε αναίρεση οποιασδήποτε κίνησης ή εγγραφής πραγματοποιείτε εκείνη την ώρα.

Δείτε όλα τα χρηστικά video του Tyler εδώ.

 

@hitomidocameraroll It’s your WiFi, not mine. #iphone #apple #iphonetips #techtok #howto #newphone #tech #settings #tipsandtricks ♬ Rock and Roll Session – Canal Records JP