ΑρχικήΚόσμοςΠυρ και μανία ο πρίγκιπας Γουίλιαμ με τη «βασιλική περιοδεία» Χάρι και...

Πυρ και μανία ο πρίγκιπας Γουίλιαμ με τη «βασιλική περιοδεία» Χάρι και Μέγκαν στη Νιγηρία

H «βασιλική» περιοδεία του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγαν Μαρκλ έχει προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στο παλάτι.

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ φέρεται να είναι έξαλλος με τον πρίγκιπα Χάρι για τη βασιλική του περιοδεία με τη Μέγκαν Μαρκλ και αποφασισμένος να τους σταματήσει.

Ο βασιλιάς Κάρολος έχει ήδη θέση η βασική προτεραιότητά του να εμποδίσει τον πρίγκιπα Χάρι και την σύζυγό του από άλλες τέτοιου είδους επισκέψεις σε χώρες της βρετανικής Κοινοπολιτείας.

Επιβεβαιώθηκαν οι χειρότεροι φόβοι

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ, πραγματοποίησαν μια τριήμερη περιοδεία στη Νιγηρία για την προώθηση των Αγώνων Invictus, ωστόσο φαίνεται πως ο πρίγκιπας Γουίλιαμ δεν είδε με καλό μάτι αυτή την πρωτοβουλία τους.

Υπενθυμίζεται ότι οι Σάσσεξ συμμετείχαν σε μια σειρά ειδικών εκδηλώσεων κατά την επίσκεψή τους στην αφρικανική χώρα και κάποιοι την χαρακτήρισαν ως «βασιλική περιοδεία».

Ως γνωστόν, τα δύο αδέλφια πρίγκιπας Χάρι και Γουίλιαμ δεν έχουν και τις καλύτερες σχέσεις, με τον δεύτερο να είναι φανερά εκνευρισμένος με τη απόφαση του Χάρι να εμφανιστεί ως εν ενεργεία royal.

«Δεν χρειαζόμαστε την άδειά σας για να εργαστούμε ως royals»

Ο βασιλικός εμπειρογνώμονας Τομ Κουίν ανέφερε ότι ο πρίγκιπας της Ουαλίας δεν είναι ευχαριστημένος με το ζευγάρι. Μιλώντας αποκλειστικά στην Mirror, τόνισε:

«Ο Γουίλιαμ είναι έξαλλος και αποφασισμένος να βρει έναν τρόπο να σταματήσει αυτό να συμβαίνει στο μέλλον. Λέγεται ότι και ο Κάρολος είναι πιο θυμωμένος από ό,τι τον έχει δει ποτέ κανείς» είπε και συνέχισε:

«Αυτό που πραγματικά αναστάτωσε τους royals είναι το γεγονός ότι οι Νιγηριανοί αντιμετώπισαν τη Μέγκαν και τον Χάρι σαν να αυτή ήταν μια επίσημη βασιλική περιοδεία – όλα τα σημάδια ήταν εκεί καθώς το ζευγάρι έτυχε υποδοχής με χορούς, δεξιώσεις, επισκέψεις σε σχολεία και φιλανθρωπικά ιδρύματα».

Ο βασιλικός συγγραφέας ανέφερε ότι η οικογένεια φοβόταν ότι η Μέγκαν και ο Χάρι θα προσπαθούσαν να κάνουν κάτι τέτοιο σύντομα και πιστεύουν ότι το ταξίδι στη Νιγηρία «επιβεβαίωσε τους χειρότερους φόβους τους».

«Είναι λες και ο Χάρι και η Μέγκαν πήγαν εκεί σαν απατεώνες royals, αφού το ταξίδι τους στη Νιγηρία είναι μια τολμηρή δήλωση ότι αρνούνται να δεχτούν ότι δεν εργάζονται πλέον ως royals».

«Ο Γουίλιαμ και ο Κάρολος αναρωτιούνται: “Πώς θα ελέγξουμε αυτήν την εφιαλτική κατάσταση;” Με αφορμή το ταξίδι της Μέγκαν και του Χάρι, ο Τομ Κουίν είπε ότι είναι «εύκολο να καταλάβει κανείς γιατί ανησυχούν τα ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας».

Όπως εξηγεί: «Όλα όσα θα περίμενες από μια επίσημη βασιλική επίσκεψη ήταν εκεί – οι δεξιώσεις, οι επισκέψεις σε σχολεία και φιλανθρωπικά ιδρύματα, σε τραυματίες στρατιώτες και άτομα με ειδικές ανάγκες. Οι ομιλίες της Μέγκαν και του Χάρι και ολόκληρη η στάση τους είχαν σχεδιαστεί για να δώσουν την εντύπωση ότι εξακολουθούν να είναι εν ενεργεία royals και ο Γουίλιαμ και ο πατέρας του, έχουν δυσαρεστηθεί πολύ».

Και καταλήγει: «Για τον Κάρολο και τον Γουίλιαμ, είναι σαν να τους λένε η Μέγκαν και ο Χάρι: “Δεν χρειαζόμαστε την άδειά σας για να εργαστούμε ως βασιλικά μέλη – θα το κάνουμε με τους δικούς μας όρους όποτε και όπου θέλουμε”».