ΑρχικήΚόσμοςΒασιλιάς Κάρολος: Το μεγάλο παράπονό του από τον Χάρι και τη Μέγκαν...

Βασιλιάς Κάρολος: Το μεγάλο παράπονό του από τον Χάρι και τη Μέγκαν – Τι απόφαση πήρε

Ο βασιλιάς Κάρολος φαίνεται να επιθυμεί περισσότερη επικοινωνία με τα εγγόνια του Λίλιμπετ και Άρτσι.

Ειδικότερα, ο Βρετανός μονάρχης, ο οποίος υποβάλλεται σε θεραπεία για τον καρκίνο από τον Φεβρουάριο, είπε στους φίλους του ότι είναι «πιο πρόθυμος από ποτέ» να χτίσει μια σχέση με τα εγγόνια του, τον 5χρονο Άρτσι και την 2χρονη Λίλιμπετ, σύμφωνα με όσα είπαν βασιλικές πηγές στη Mirror.

Έχει συναντήσει τα παιδιά των Σάσεξ λίγες μόνο φορές από τότε που γεννήθηκαν και θέλει να «αναπληρώσει τον χαμένο χρόνο», δεδομένης της μακροχρόνιας διαμάχης που έχει ο Χάρι με την υπόλοιπη βασιλική οικογένεια σχετικά με την κακή μεταχείριση της συζύγου του.

Το δώρο του Καρόλου στη Λίλιμπετ

Πηγές είπαν στη βρετανική εφημερίδα ότι ο βασιλιάς Κάρολος, ο οποίος βρέθηκε στους εορτασμούς της D-Day την περασμένη εβδομάδα, έστειλε στη Λίλιμπετ ένα «εγκάρδιο δώρο και κάρτα» για τον εορτασμό των γενεθλίων της την περασμένη εβδομάδα.

«Ο βασιλιάς είναι απολύτως αφοσιωμένος στο να είναι παρών στις ζωές όλων των εγγονιών του. Εκτιμά την οικογένεια πάνω από όλα και όποια και αν είναι η πορεία της σχέσης του με τον γιο του, δεν θα αρκούσε ποτέ απλώς να δει τα εγγόνια του σε μια περίεργη βιντεοκλήση», ανέφερε μια πηγή.

«Γι’ αυτό δεν θα διακόψει ποτέ τους δεσμούς με τον Χάρι. Δεν θέλει μια σχέση μέσω FaceTime με τα παιδιά του γιου του. Θέλει να τα γνωρίσει και να ασχοληθεί με τη ζωή τους όσο είναι ακόμα αρκετά νέα για να μπορέσουν να μάθουν από τη σοφία του. Ο καρκίνος του το έχει κάνει ακόμα πιο οδυνηρό, καθώς ξέρει ότι δεν θα είναι για πάντα κοντά τους», επισήμανε η Ingrid Seward, συγγραφέας του «My Mother and I – The Inside Story of the King and Our Late Queen».

Σημειώνεται ότι η 76χρονη βασίλισσα Καμίλα θεωρείται ότι είναι η κινητήρια δύναμη πίσω από την απόφασή του να εντείνει τις προσπάθειες, για να δει τα εγγόνια του.