Ο Ευ. Τσακαλώτος στηρίζει τον Α. Λιάκο

8 mins read

Ο πρώην ΥΠΟΙΚ και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Ευκλείδης Τσακαλώτος, γράφοντας στο tvxs, υπερασπίζεται τον Αντώνη Λιάκο για το «κι εγώ θα έκαιγα τη Μόρια» που προκάλεσε πολλές αντιδράσεις. 
Συγκεκριμένα, γράφει:
«Έχω γράψει πολλές φορές για το πώς η υποκρισία στο δημόσιο διάλογο δηλητηριάζει το κλίμα και τη δυνατότητα για πραγματική αντιπαράθεση ιδεών και επιχειρημάτων, και με αυτή τη έννοια περιορίζει τη δημόσια σφαίρα.
 Γράφει ο Αντώνης Λιάκος ότι δεν είναι παράλογο κάποιοι πρόσφυγες να καίνε το κέντρο υποδοχής (όρος και αυτός!). Και αρχίζει μια διαδικασία επίθεσης από γνωστούς του ακραίου κέντρου που παίζουν το ρόλο του πασαδόρου της ΝΔ. Κάποιοι υποστηρίζουν τον Αντώνη με αμυντικό τρόπο: αυτό που ήθελε να πει είναι … έχει ήδη δώσει επαρκείς εξηγήσεις …κλπ
 Δε με ικανοποιεί. Σήμερα μου στείλαν φωτογραφίες από την Μόρια και τη μοίρα των προσφύγων στη Λέσβο. Ο Αντώνης Λιάκος απλώς εξέφρασε την αγανάκτηση του για την αγανάκτηση των προσφύγων στη Μόρια, και για την εξωφρενική αδιαφορία, υποκρισία και κυνικότητα πολλών Ευρωπαίων κυβερνήσεων, και ιδιαίτερα της δικής μας.
 Τι άλλο χρειάζεται να ειπωθεί μπροστά σε μια τραγωδία που θίγει όλες τις αξίες μας, όλο τον ανθρωπισμό μας;».

Facebook Comments

Τελευταία Νέα