Θράσος Μαυραγάνη- Είπε τον καθηγητή Βασιλακόπουλο άσχετο! Νέο video

7 mins read

Ένα ακόμη απόσπασμα από την τηλεοπτική κόντρα του καθηγητή πνευμονολογίας, Θεόδωρου Βασιλακόπουλου, με τον πρώην υπουργό, Νίκο Μαυραγάνη, έρχεται στη δημοσιότητα, όπου ο τελευταίος αποκαλεί τον καθηγητή του ΕΚΠΑ «αδιάβαστο» επί του θέματος του εμβολίου.

Αναφερόμενος στην έγκριση του εμβολίου για τον κορωνοϊό και τις παρενέργειες του, ο Νίκος Μαυραγάνης είπε απευθυνόμενος προς τον Θ. Βασιλακόπουλο «Δεν είναι ιατρικό το πρόβλημα. Είναι πρόβλημα ατομικών δικαιωμάτων – προσωπικών δεδομένων. Δεν μπορεί κανείς να επεμβαίνει μέσα στην ανθρώπινη φύση, μόνο ο Θεός. Αν κάποιοι θέλουν να το παίξουν μικροί ‘’θεοί’’ επί της γης, ας το πείτε».

«Αυτά τα οποία λέτε δεν έχουν καμία επιστημονική βάση και είναι επιεικώς αρλούμπες» απάντησε ο καθηγητής πνευμονολογίας, με τον πρώην υπουργό να αποκρίνεται «σας τα επιστρέφω. Ότι λέτε σας τα επιστρέφω. Πηγαίνετε και διαβάστε. Δεν το ξέρετε καν το θέμα. Είστε επιεικώς αδιάβαστος. Διαβάστε τι έχει πει το MIT».

Απηυδησμένος ο Θεόδωρος Βασιλακόπουλος του απάντησε «το πρόβλημα της Ελλάδος είναι ότι άνθρωποι σαν εσάς έχουν θητεύσει σε υπουργικούς θώκους. Αυτό είναι το πρόβλημα της Ελλάδος».

Facebook Comments